IMG_7960

IMG_7975

Jag har hört en hel del om Höga kusten, men eftersom jag aldrig besökt stället har det varit svårt att föreställa sig platsen. Det var dock helt magiskt att befinna sig där och jag kände någonstans att jag önskar alla borde besöka den här platsen i Sverige. Jag ställde mig på en sten och såg över vattnet och bron, på något vis kände jag mig lätt som en fjäder när jag stod där och William tog några foton när jag stod där och kände vinden som tog tag i håret på mig. En frisk och inte någon direkt kall vind!

Jag har en kärlek för Sveriges landskap och natur. Ibland känns det som folk tycker att man är konstig när man inte drömmer om fjärran länder utan tycker om det man har här så nära men ändå så långt borta. Jag tycker om norden, det är faktiskt väldigt vackert här.

IMG_7963

 

IMG_7968

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: