Söderhamn.

IMG_7982

IMG_7983

Söderhamn och Stenö var väldigt fint, vi hade det jättemysigt och njöt av värme och lite bad. På kvällen var himlen helt i färgen rosa så jag blev alldeles kär och var tvungen att fotografera så klart. Det är sommar för mig när himlen är så där galet fint rosa! Jag älskar det så himla mycket, den kvällen åt vi middagen ute och sedan såg vi film. Dagen efter gick William och Björn för att bada i havet. Björn gav upp ganska direkt men inte William, själv satt jag ner och njöt av havsvågorna och att titta på djurlivet. Det var en familj med svanar som simmade som jag passade på att fotografera. Så fina djur verkligen.

IMG_1874

IMG_8005

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

72 thoughts on “Söderhamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: