Dark Mode Off / On
Semesterresor

Söderhamn.

IMG_7982

IMG_7983

Söderhamn och Stenö var väldigt fint, vi hade det jättemysigt och njöt av värme och lite bad. På kvällen var himlen helt i färgen rosa så jag blev alldeles kär och var tvungen att fotografera så klart. Det är sommar för mig när himlen är så där galet fint rosa! Jag älskar det så himla mycket, den kvällen åt vi middagen ute och sedan såg vi film. Dagen efter gick William och Björn för att bada i havet. Björn gav upp ganska direkt men inte William, själv satt jag ner och njöt av havsvågorna och att titta på djurlivet. Det var en familj med svanar som simmade som jag passade på att fotografera. Så fina djur verkligen.

IMG_1874

IMG_8005

72 Comments

  1. Låter som om ni hade det jätte trevligt ju! Ja, då himlen är sådär rosa – det är helt magiskt! Förra torsdagen, då jag och Niclas åkte till Åland, då var himlen sådär. Det var verkligen en perfekt start på vår semester. Så underbart! 😀

    Sv; ja, det är jätte trist då något hackar upp sig eller så och hela inlägget raderas.. Men nu har jag dragit lärdomen att jag ska alltid publishera i utkast om jag ska göra ett långt inlägg så detta slipper ske igen 😛

    Jo tack, vi hade det hur underbart som helst då vi var på Åland! 😀

  2. underbara bilder campade ju mycket som liten o saknar det i bland men ja ja nu blir det små resor i år går väl bra det me hoppas ja

  3. Solnedgångarna är verkligen magiska. Jag var ute en promenad igår för kolla solnedgången. Så glömde jag av tiden och kom tillbaka 1,5h senare. Men jag har så svårt att slita mig när det är så fint.

  4. Ni verkar verkligen ha det mysigt, härliga bilder!:)

    sv:Ja precis så! Håller tummarna för att vi båda slipper ytterligare bett denna sommar!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: