Igår körde jag som jag skrev till Hofors för att åka runt på crusing. Förkylningen blev jättejobbig så vi blev inte kvar så länge, men Björns såg flera vänner där och det var trevligt för honom.

Det var även trevlig för oss med. 

Nu är jag hemma hos Björn, har nyss ätit middag och nu kikar vi på film. Tagit lite fotografier i veckan, bland annat på fyra smultron jag plocka, tre vita och en röd. Sen glassen med hallon (varma) som jag ätit under veckan. 

Alltså smultron! Så galet gott!


Hallon och glass! Godaste att äta när man är sugen på något gott! 

22 kommentarer

  1. Håller med dig, smultron är såå galet gott! Mycket godare än jordgubbar tycker jag, även om det självklart också är gott 🙂

    SV: Ja, min väg dit jag står idag har sannerligen inte varit rak, så är det något jag har lärt mig så är det att fortsätta kämpa trots motgångar och trots att förutsättningarna inte är särskilt bra, så nog ska jag till VM och Tokyo alltid! 😀

  2. åh glass med varma hallon. Minns att jag började äta det efter att jag såg/läste om det i Eva och Adam böckerna och filmerna. Nostalgi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: