Crusingar och godsaker.

Igår körde jag som jag skrev till Hofors för att åka runt på crusing. Förkylningen blev jättejobbig så vi blev inte kvar så länge, men Björns såg flera vänner där och det var trevligt för honom.

Det var även trevlig för oss med. 

Nu är jag hemma hos Björn, har nyss ätit middag och nu kikar vi på film. Tagit lite fotografier i veckan, bland annat på fyra smultron jag plocka, tre vita och en röd. Sen glassen med hallon (varma) som jag ätit under veckan. 

Alltså smultron! Så galet gott!


Hallon och glass! Godaste att äta när man är sugen på något gott! 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Crusingar och godsaker.

 • 17 juli, 2016 at 21:54
  Permalink

  Håller med dig, smultron är såå galet gott! Mycket godare än jordgubbar tycker jag, även om det självklart också är gott 🙂

  SV: Ja, min väg dit jag står idag har sannerligen inte varit rak, så är det något jag har lärt mig så är det att fortsätta kämpa trots motgångar och trots att förutsättningarna inte är särskilt bra, så nog ska jag till VM och Tokyo alltid! 😀

  Reply
 • 17 juli, 2016 at 22:13
  Permalink

  Mysigt både med film och crousing, synd att du inte mår helt bra, gott det ser ut

  Reply
 • 17 juli, 2016 at 23:12
  Permalink

  Håller me om att de e jättegott me smultron 🙂

  Reply
 • 17 juli, 2016 at 23:28
  Permalink

  åh glass med varma hallon. Minns att jag började äta det efter att jag såg/läste om det i Eva och Adam böckerna och filmerna. Nostalgi!!

  Reply
  • 18 juli, 2016 at 12:20
   Permalink

   Så gott :D. Ja den serien, jag såg den med mina elever nu under våren 🙂

   Reply
  • 18 juli, 2016 at 12:20
   Permalink

   Ja denna sort :). Det är en speciell sort alltså, skulle inte äta vita smultron som röda är innan dem blir mogna :D.

   Reply
  • 18 juli, 2016 at 12:19
   Permalink

   Ja detta i alla fall :). Är inte så mycket för glass egentligen 🙂

   Reply
 • 18 juli, 2016 at 09:51
  Permalink

  Vad mysigt det låter ändå, trots förkylningen! Glass med varma hallon, det kan ju vara bland det godaste som finns…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: