Header 20167919433941931166666_sbig

Hej! 

Jag heter Therese men har kallas för Tosse. 

Jätte kul att få gästblogga här hos Madeleine! 😀

Jag är 30 år gammal och bor i Helsingborg tillsammans med min sambo Ahmed (sedan 3 år tillbaka) och min 10 åriga son Casper (från ett tidigare förhållande), som fick diagnosen ADHD i Januari 2015.
Jag fick själv diagnosen ADHD med ångest våren 2011.

Jag jobbar som resursperson på en förskola och hjälper barn med särskilda behov.

Gastric Bypass opererad i April 2013, jag vägde 120 kg som mest innan min operation och idag väger jag 70 kg! ???

Följ gärna mig och min lilla familj i vår vardag ?
Hälsningar,

Therese – Misstossequeen

Http://misstossequeen.se

Instagram: Misstossequeen.se

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa