Vad jag läst på senaste.


Jag lånade dessa två böcker på biblioteket förra veckan. Dessa vad så lättlästa att jag hade läst ur dem på några timmar. Ska jag summera så tycker jag “Konsten att fotografera ditt barn” var betydligt bättre än “Digital fotografi” som kändes rörig och ointressant. Jag fick flera tips och eftersom jag tycker det är roligatt  fotografera hoppas jag på att dessa böckers kunskap gett mig lite nya infallsvinklar och idéer. Dessa var alltså fotoböckerna jag skrev om i förra veckan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Vad jag läst på senaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: