Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Traktorcruising i Säter

IMG_8026

Igår åkte vi till Säter för att kika på traktorcrusingen som var där. Det är något som heter Nostalgidagar i Säter och vi var där förra året också. Hur som helst så kikade vi på traktorer, åt lite glass och hade det trevligt en stund. Ikväll ska jag dit igen men som chaufför på vanliga crusingen. Var chaufför förra året med så det blir trevligt hoppas jag. IMG_8024

IMG_8025

Annars måste jag säga att vädret nu alltså! Visst är det underbart?! Älskar denna värme och all sol som äntligen kommit till Dalarna. Njuter till fullo!

IMG_8031

16 Comments

 1. Vad kul med cruising! 🙂
  Ni ser ut att ha haft det riktigt bra 🙂

  Sv: Tack så mycket 🙂

  Jag kom iväg till fysioterapeuten iaf, så det var bra 🙂
  Lite tufft att komma ur bilen och upp från britsen efter behandlingen-men det gick iaf .. 😉

  Kram

 2. Ja sommaren har kommit till Sverige på riktigt och det är bara att njuta så mycket det går innan det vänder på riktigt!
  Taktorcruicing måste vara kul att se!
  Jag har en svåger som bruka vara med på en massa cruisingar. Han bor i Borlänge så det är väl ganska nära dig! Ha det bäst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: