Dark Mode Off / On
Reklam

Cyklar och att röra på sig.

Jag är ju en av dem som tycker miljön och bra miljöval är viktiga. Vi lever i en tid där miljön påverkar oss och där jorden skriker på oss att tänka till. Vi borde absolut ta bilen mer sällan och gå eller cykla dit vi ska. Jag som inte har någon bil tar bussen till och från jobbet 4 dagar i veckan. Men hade jag bott närmare mitt jobb hade jag absolut cyklat eller gått till mitt jobb. Jag tycker det är viktigt att man gör såna enkla saker för sig själv och naturen. Numera finns det elcyklar också, har ni koll på dessa? Dessa tycker jag verkar riktigt smarta och jag har flera gånger kikat på elcyklar, det måste vara ett perfekt alternativ om man har lite längre till jobbet, men inte så långt att man behöver åka buss eller bil för att ta sig dit. Dessutom ser dem väldigt bra ut och jag kan tänka mig att det är rätt skönt med elcykel upp för långa backar och när man börjar bli lite tröttare efter cykelresan. Dessutom inbillar jag mig att jag säkert skulle tycka att det var med nöjsamt att cykla fram på en elcykel mot en vanlig, när det kommer till längre sträckor.

Har ni elcykel? Eller funderar ni på att handla? På motorsweden.se finns det flera modeller och prisklasser att spana in. Det rekommenderar jag er att göra.

Sponsrat inlägg.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: