Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Classic Car Week – Ett riktigt äventyr.


Igår så var det cruising på Classic Car Week som var våran utflykt. Det började väldigt spännande. Vi skulle in på Driven på McDonalds och då var det något knas med kylaren. Bilen kokade alltså, nu är det säkert någon jätteduktig på bilar här. Det är inte jag. Trots att jag älskar att åka fina bilar så har jag dålig koll.

Björn fick springa iväg och köpa en ny slang och sen åkte vi iväg. Kom till fina Rättvik och jag måste säga att årets cruisingslinga var underbar! Man fick verkligen åka genom jättefina byar i Rättvik och det var jättevackert.

Massor med fina bilar var det och vi hade det trevligt. Vi åkte för att äta på en pizzeria och det var en jättegod pizza jag tog. William åt också en pizza.

Såg denna plats efter vägen och tyckte det var så fint uppställt med bilarna när vi åkte förbi där.

När vi kommit tillbaka mot Rättvik så tog batteriet på bilen slut. Björn fick byta batteri i slingan och sedan ringa sin kompis Danne som bor i Grycksbo. Så vi åkte ditåt och som tur var höll reservbatteriet hela vägen dit. Väl där så passade jag och William på att kika på grodor medans karlarna fixade med bilen.

Gigantisk groda men den ville tydligen sitta i Williams hand. Så jag fick ta bilder, det som var lite roligt var ju att dessa grodor verkligen var överallt.

På ett vis tycker jag grodor är läskiga, men samtidigt är de fina också. Verkligen dubbelt sånt där. Har ni mycket grodor där ni bor?

Strax efter denna bild tog så var bilen fixad igen så vi kunde åka hemåt. Blev lite sent på kvällen och verkligen ett äventyr måste jag säga. Men vi hade en fin kväll, och det är trots allt det bästa.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: