Låt mig se solens första strålar slinka genom min gardin.

Har en plan att låta ett inlägg, varje dag i mars ha en textrad från en låt jag tycker om. Jag låter er gissa vilken låt och artist som gjort den, hoppas det uppskattas. Kommer varje dag sedan berätta vilken låt det var och om ni gissat rätt. Googla inte, då blir det inte lika roligt.Största problemet jag har idag första mars är dock om detta inlägg ens kommer upp. Återigen är min blogg hackad, så trött på detta. Kollar efter en portal trots att att jag inte är helt bekväm med saken. Ogillar skarpt reklamen och att ägas. Men detta börjar ses som ett problem hos mig nu. Hoppas ni har en fin torsdag i alla fall. Bilden ovan är från gårdagens besök i Orsa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Låt mig se solens första strålar slinka genom min gardin.

 • 1 mars, 2018 at 16:13
  Permalink

  Jag har ingen aning, det är nån jag inte brukar lyssna på… gissar på Håkan Hellström eller Peter LeMarc, kan även vara nån kvinnlig artist, ska fundera lite 🙂

  Varför hacka nån annans blogg, liksom varför, hur kan det vara kul? Jag förstår Din frustration, så jäkla trist när nån förstör.

  Reply
  • 1 mars, 2018 at 21:53
   Permalink

   Spännande att du gissade :D. Gör så :D.

   Ja undrar detsamma varje gång 🙁

   Reply
 • 1 mars, 2018 at 19:53
  Permalink

  Men fy vad segt!! 🙁 Jag är nöjd med blogg.se och har vart länge ifall det blir portal för dig ändå.

  Reply
  • 1 mars, 2018 at 21:53
   Permalink

   Ja jättesegt och drygt :(.
   Jag hade blogg.se förut men vill helst ha någon sina där man kan använda wordpress. Föredrar att skriva anonymt ibland 🙂

   Reply
 • 1 mars, 2018 at 21:51
  Permalink

  Kul typ av inlägg 🙂 Tyvärr igen gissning på låten.

  Reply
 • 1 mars, 2018 at 23:15
  Permalink

  Vilken kul grej låter roligt med ett inlägg om låtar där man får gissa. Tråkigt att den är hackad inte roligt när sånt händer hoppas de löser sig kram

  Reply
 • 1 mars, 2018 at 23:48
  Permalink

  Hmmm… Meningen känns bekant men jag kommer inte på vem det är!!! Får vänta med gissning och se vem det är när du ger svaret. 😀

  Reply
 • 2 mars, 2018 at 21:37
  Permalink

  Men ojdå vad trist det där med bloggen! :/ Har hänt att min FB blev hackat en gång, verkligen inte kul…

  Reply
 • 3 mars, 2018 at 22:26
  Permalink

  Hur hanterar du att bloggen blir hackad? Anmäler du till polisen? Så trist att bli utsatt!!!

  Kul med temat för mars! Har absolut ingen aning om vad det är för en sång! 🙂

  Reply
  • 4 mars, 2018 at 11:37
   Permalink

   Kan inte göra så mycket mer än att få hjälp av webbhotellet samt uppdatera lösenord. Polisen bryr sig ju inte direkt.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: