Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Låt mig se solens första strålar slinka genom min gardin.

Har en plan att låta ett inlägg, varje dag i mars ha en textrad från en låt jag tycker om. Jag låter er gissa vilken låt och artist som gjort den, hoppas det uppskattas. Kommer varje dag sedan berätta vilken låt det var och om ni gissat rätt. Googla inte, då blir det inte lika roligt.Största problemet jag har idag första mars är dock om detta inlägg ens kommer upp. Återigen är min blogg hackad, så trött på detta. Kollar efter en portal trots att att jag inte är helt bekväm med saken. Ogillar skarpt reklamen och att ägas. Men detta börjar ses som ett problem hos mig nu. Hoppas ni har en fin torsdag i alla fall. Bilden ovan är från gårdagens besök i Orsa.

24 Comments

 1. Jag har ingen aning, det är nån jag inte brukar lyssna på… gissar på Håkan Hellström eller Peter LeMarc, kan även vara nån kvinnlig artist, ska fundera lite 🙂

  Varför hacka nån annans blogg, liksom varför, hur kan det vara kul? Jag förstår Din frustration, så jäkla trist när nån förstör.

  1. Ja jättesegt och drygt :(.
   Jag hade blogg.se förut men vill helst ha någon sina där man kan använda wordpress. Föredrar att skriva anonymt ibland 🙂

 2. Vilken kul grej låter roligt med ett inlägg om låtar där man får gissa. Tråkigt att den är hackad inte roligt när sånt händer hoppas de löser sig kram

 3. Hmmm… Meningen känns bekant men jag kommer inte på vem det är!!! Får vänta med gissning och se vem det är när du ger svaret. 😀

 4. Hur hanterar du att bloggen blir hackad? Anmäler du till polisen? Så trist att bli utsatt!!!

  Kul med temat för mars! Har absolut ingen aning om vad det är för en sång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa