Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Fiskbensparkett.

Inlägget är i samarbete med Fiskbensparkett Stockholm.

Mitt golv i vardagsrummet är så himlans tråkigt, golvet är gammalt också. Inte jättekonstigt egentligen när man bor i ett gammalt hus, men jag skulle verkligen vilja ha nytt och kanske lite oljat och fint. Ibland har delar av golvet lossnat och därmed har jag fått det fixat av bovärden.

Om jag fick drömma skulle jag vilja ha fiskbensparkett i vardagsrummet. Det hade varit så fint och enkelt. Jag hoppas och önskar verkligen på att jag en dag ska kunna fixa det hemma. Just golven är så viktiga för helheten i hemmet anser jag. Dessutom är ett fint golv rena drömmen när man vill fotografera.

Kanske jag snart kan få välja nya golv hit, det är givet vad det blir för golv då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.