Lite folkrace i Borlänge, grillat och solsken.

Jag följde med Björn spontant på folkrace idag, det var jättetrevligt. Tror bestämt att jag kanske till och med kan ha fått lite färg. Inte färg i den bemärkelsen andra får men det kanske kan synas att jag varit i solen i alla fall.

Efter folkrace åkte vi till Citygross och handlade saker för att grilla nu på kvällen. Jag var jättesugen på grillat, och vi som åt här var William och hans kompis, Björn och så jag. Jättegott blev det och efteråt testade vi att grilla Ahlgrens Bilar, jag tyckte absolut att vita var den godaste smaken.

Det är helt underbart att vi fått sånt fint väder, jag önskar så att det fortsätter så här enda fram tills oktober. Värme och sol, gärna regn på nätterna men dagar med sol och liv. Jag lever upp när det är solsken och mår så bra av det.

Vad har du gjort idag? Hur är vädret, har du också strålande solsken?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Lite folkrace i Borlänge, grillat och solsken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: