Inlägget är i samarbete med Partykungen.se

Det finns vissa högtider som jag alltid längtar lite extra mycket efter. En av dessa är midsommaren. För mig symboliserar midsommar kärleken till sommaren, den ljusa och grönskande tid vi får leva i, samt folkdräkt och folkmusik. Jag firar alltid mina midsomrar här i Dalarna. Något annat alternativ finns inte för mig. Jag vill ha folkmusiken och folkdräkter, samt andas dalaluften tillsammans med människor jag älskar.

Så hur ser då den perfekta midsommaren ut för mig? Jag vill äta god mat, gärna grillat. Leka lite lekar och skratta med människor jag tycker lite extra mycket om. Det är här Partykungen kommer in i detta sammanhang. Partykungen har nämligen massor med roliga saker för att få den perfekta midsommarfesten. För de som gillar att utmana ödet finns spelet Beanboozled Jelly Beans som för oss som läst Harry Potter vet är något man bör ha mod för att prova. Om du är mer lagd åt det lugna hållet kan du köpa ballonger, glas eller varför inte gardera dig för en regnig midsommar med en paraplyhatt?

För visst vill man ändå ha det riktigt roligt på sin midsommarfest? Tänk att det är så nära till midsommar nu, speciellt nära blir det när vetskapen om att det är under midsommarveckan som jag går på semester. Min största plan för midsommarafton i år är att bära min Orsadräkt, köpa in lite roliga partyprylar från Partykungen och ha det allmänt roligt. Förresten, när du ändå läser detta så passa på att handla lite från Partykungen inför årets midsommar. Om vädret är lika vackert på midsommar som idag, då behövs det massor med roliga aktiviteter för den dagen.

Ser du likt mig framemot midsommaren 2018?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

  1. Midsommar är ingen speciell helg för mig. Jag är nöjd bara jag får sillen, färskpotatisen och jordgubbarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: