Den första juni 2018.

Så slog tiden över från maj till juni. Månaden som står för sommar, det är nu vi får skolavslutningar och midsommar. Det är nu vissa börjar ta sin semester och solen strålar och glädjen är som finast. Juni, sköna gröna juni. Eftersom det är fredag och min lediga dag tog jag mig en sovmorgon. Efter att jag sminkat mig dukade jag upp med frukost framför tv:n och The Handmaids tale. Drack min latte från Tassimo, tog två smörgåsar med keso och en liten skål med kvarg, toppad med linfrön, havregryn och chiafrön som sedan fick dekoreras med satsumas och jordgubbar. Det kändes som kropp och själ blev glad av frukosten.

Min rumpa och låren har träningsvärk. Jag har svårt att sätta mig ner då det värker i muskulaturen och det borde betyga att några delar av kroppen fått jobba. Jag kör nämligen med en app med högintensiv träning sedan två dagar tillbaka. Men tar så klart fortfarande mina promenader. Tanken är att även lägga in Yoga som en del i motionen, så har även plockad ner en sådan app. Så typiskt mig, en allt eller inget person. Antingen går jag helt in för något, eller så skiter jag i det. Aldrig varit en sådan som gör saker stabilt som man borde.

Så fina kommentarer ni lämnat på det tidigare inlägget jag skrev idag. Det värmer, faktiskt mycket mer än solen. Nu ska jag strax finputsa det sista på kursen jag gör tillsammans med min lilla skrivgrupp och sedan hoppas jag på att vi skickar in arbetet. Jag lär göra detsamma med samtalsuppgiften, jag hoppas så på godkänt på båda. Det skulle vara en fin start på sommaren.

Hoppas du fina har en bra dag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Den första juni 2018.

 • 1 juni, 2018 at 17:30
  Permalink

  Ja tänk att det är nu är juni 🙂 Helt otroligt och såå härligt 🙂 Håller med dig, fina och peppande kommentarer värmer så.

  Reply
 • 1 juni, 2018 at 21:20
  Permalink

  Ja tänk att juni är här med allt vad det innebär.. som du säger skolavslutningar och midsommar.. Hoppas det fina vädret stannar kvar och värmer oss även till midsommar

  Reply
 • 2 juni, 2018 at 13:17
  Permalink

  Det är roligt när träningen ger effekt, då blir i alla fall jag motiverad att köra mer! Kul! Och alltså det där porslinet är så fint och somrigt! <3

  Reply
  • 3 juni, 2018 at 12:11
   Permalink

   Ja verkligen :D. Känns så skönt att börjat med motionen 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: