My little pony – Glory i mini-size.

Jag såg att Cdon börjat sälja My little pony av den variant jag samlar på, del vill säga originalen från 80-talet. Visade sig dock att “mini-size borsten” även tydde på en miniversion av ponyn. Tur att hon är fin i alla fall, tanken var att hon skulle stannat i förpackningen men den var trasig när jag fick den, så hon får stanna i plasten i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “My little pony – Glory i mini-size.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.