Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Starta dagen med yoga och lugn.

Så var det fredag, min lediga dag. Om en vecka är det skolavslutning på jobbet, då har William sin första sommarlovsdag eftersom hans skola slutar på kvällen dagen innan. En ynka vecka till sommarlovet, året har gått så snabbt. Tycker nyss jag var ny på arbetsplatsen och nu har jag arbetat där i ett helt år.

Jag har startat dagen med 21 minuters yoga. Appen tycks öka på med en minut för varje dag, inget problem för mig. Det känns nämligen som att min kropp mår bra av att få lugnet och att mjuka upp lederna varje morgon. Jag är stel, märks tydligt mot tidigare, vet dock att stelhet går att förbättra genom såna här övningar och min tanke är att Yoga via appen varje morgon för att mota migränen och spänningshuvudvärken vid dörren.

Alldeles strax ska jag bege mig ut för en förmiddagspromenad. Jag tänkte att kroppen nog vill kickstarta denna dag med motion. Det är nämligen crusing och annat roligt som sker idag då det är Å-festen här i stan. Misstänker därmed att det kan blir stressat med promenaden innan det.

Har du något speciellt för dig denna fredagsmorgon? Hoppas du får en riktigt fin dag!

18 Comments

    1. Ja det är verkligen det :). Känns som man fylls med energi :). Så härligt verkligen, det är så fint med den här tiden så många som fylls med glädje 🙂

  1. Låter som en härlig start på dagen. Jag har börjar i lugn och ro hemma med lite bloggpyssel, telefonmöte och massor med frukt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa