Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Yoga och att ladda upp för dagen.

Dagens frukost: Gröt på havregryn, linfrön, chiafrön, sönderklippa katrinplommon, vatten och nejlika. Dekorerat med jordgubbar och satsumas. Två knäckebröd med avokado på. Känns som en stadig frukost.

Vaknade innan klockan ringde 5:30 idag, så jag tog mig lätt upp för 19 minuters YOGA. Det var riktigt skönt, känns som jag knakar i varje led, vet att jag är stel och spänd. Idag är det min sista arbetsdag för den här veckan. Jag jobbar 7:45-13:00, på väg hem från jobbet tänkte jag handla lite på MAXI. Det år Å-festen här och William med kompis ska vara hos mig i helgen så de kan hänga på stan på kvällarna. Vad ska du göra idag? Hoppas du får en fin start på denna torsdag!

46 Comments

 1. Oj, det var en rejäl frulle det – såg gott ut! 🙂
  Men det där med att ”ta sig lätt upp” vid 05:30… Det är beundransvärt måste jag säga 😀

  1. Absolut, så gott och så håller man sig stabil under dagen. Blir inte så hungrig när jag startat dagen så :). Hehe, jag vaknar alltid tidigt när jag ska till jobbet. Vet inte varför det är så 🙂

 2. Så härligt! Måste se till att ladda ner den där appen. Tycker att det låter så mysigt när ni skriver om att ni börjat dagen så.

 3. Idag har jag hjälpt min bror i lägenheten som han ska sälja, varit och besökt en vän och sedan tagit en lång promenad med en annan vän 😀 Hoppas din dag har varit bra 😀

 4. Det var en stadig och nyttig frukost. Här blev det blåbär och grekisk yoghurt. Torsdagen bjöd på en helt ok arbetsdag och nu är det redan kväll.

  1. Den är riktigt god :D. Kan rekommenderas :). Förstår det, tror lite det är så också att man måste tycka om det. YOGA är inte för alla 🙂

 5. Den slitna klyschan Idag är första dagen på mitt nya liv 😉 kom jag att tänka på då jag läser Din fråga Vad ska Du göra idag? 😀 Jag blir inspirerad av Dina frukostval, Du är så duktig på att göra rätt val… när det gäller mat börjar jag snart tröttna på mig själv 😉

  Kul med Å-fest 🙂 Jag hoppas Din fredag blir precis som Du vill den ska vara, ha en riktigt fin dag.

  1. Anser att den klyschan är bland det finaste jag läst att starta dagen till <3. Jag försöker i alla fall :D. Blir så himla gott och så känner man en pepp för dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d