Glad midsommar mina fina läsare.

Så var det då midsommar 2018. Det är endast 6 månader och 2 dagar kvar till julafton för er som gillar vintern. För oss sommarmänniskor njuter vi nu av sommaren. Även om det blåser så skiner solen och det är för mig helt perfekt väder för att fira midsommar på.

Jag avslutar med en bild på dagens väder. Bilder från den här dagen och hur vi firar får ni senare. Nu ska jag göra mig redo för dagen, och kom precis ihåg jag startade dagen med jordgubbar med mjölk i en skål Mon Amie som ni ser ovan. Det var helt ljuvligt gott, helt perfekt morgonfrukost som smakade precis som när man var liten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Glad midsommar mina fina läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: