Handla bra kläder med kvalité.

Inlägget är i samarbete med Newbody.

Det finns ett företag som jag mer än gärna sponsrar och det är Newbody. Ofta läggs katalogen i personalrummet så att vi som jobbar kan handla från denna tidning. Jag brukar slänga mig över deras strumpor som jag fullkomligt älskar. Jag vågar säga att få strumpor håller sådan bra kvalité som just Newbody. Förutom det har jag köpt trosor och underställ därifrån som också är av hög kvalité och perfekta när du som jag är lärare.

Som lärare känns det alltid schysst också att hjälpa de elever som ska på klassresa att faktiskt hjälpa dem dit. Att lägga den där beställningen på något man alltid behöver för att göra så de får ihop summan som krävs för att kunna resa med sin klass där sista dagarna innan det är dags för att säga hej då för alltid. Att dessutom handla något som man vet är bra likt Newbody känns helt klart som något väl värt att lägga pengarna på.

Mitt senaste köp från Newbody var ett underställ, det hade jag på mig i vintras när det var kallt och jag kände ett behov av att få upp värmen. Understället är skönt och sticks inte vilket är oerhört viktigt för mig. Jag är nämligen lite som Lotta på Bråkmakargatan och anser att kläder som killar och sticks är långt ifrån roliga att ha på mig. Det finns få saker som är så jobbigt som en lapp som kliar på nacken, eller kläder som kliar så man bara vill dit och riva. Nej underställ framförallt ska vara sköna, mjuka och hålla värmen. Vilket Newbodys kläder verkligen gör, de är så där sköna, mjuka som man vill ha dem. Sen har vi strumporna då, som verkligen håller. Jag har haft en son som slitit sina kläder när han var yngre, här kunde jag alltid lika på Newbody som höll.

Så jag slår ett slag för Newbody och ställer frågan, har du också handlat därifrån?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Handla bra kläder med kvalité.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: