Spillevinken i Falun upphör, så lite shopping idag.

Jag och William gick ner en stund för att ha lite mamma och son tid på stan. Först gick vi till Spillevinken som upphör. Jättetråkigt för tycker väldigt mycket om den butiken. Jag och William fyndade lite i alla fall, eller ja William fyndade mest eftersom det var jag som betalde.
Först ut en snöglob till mig som är barnsligt förtjust i snöglober.

William köpte en tesil som jag fick betala. Vi gick därefter till Te och Kaffe Handel här i stan och köpte en teblandning som William valde ut. Den heter Söderte och luktade och smakade helt ljuvligt.

 

 

 

På Spillevinken hittade jag denna ljuvliga tavla som det står Mas på, tyvärr ingen Kulla men får köpa en sådan någon gång. Den passade perfekt in i mitt kök.

Som ni kanske minns vann jag en dalakossa iklädd Stora Tunas folkdräkt. Den hänger på andra sidan. Passade perfekt för mig som älskar folkdräkter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Spillevinken i Falun upphör, så lite shopping idag.

  • 1 juli, 2018 at 13:18
   Permalink

   Åh ja :D. Ibland känns det nästan som att de talar till mig 😉

   Reply
 • 29 juni, 2018 at 23:37
  Permalink

  Sådana där snöglober är fina, jag har en som jag tar fram till jul med en tomte i 🙂 Jättefin tavla du köpte också 🙂

  Reply
  • 1 juli, 2018 at 12:56
   Permalink

   Visst är de :). Jag har en till som är som en speldosa, den tar jag fram varje jul :D. Visst är den fina 😀

   Reply
 • 30 juni, 2018 at 00:28
  Permalink

  ja men inte skoj de upphör men kul o hitta fynd. vi hade en nille affär som upphörde där fanns oxå sånt där mysigt varför ska allt läggas ner

  Reply
 • 30 juni, 2018 at 10:13
  Permalink

  Kul att shoppa lite och extra kul när man hittar de små detaljerna som gör stor skillnad 😀
  Söderte har jag druckit och den sorten är god. Men min absoluta tefavorit är romte. Lukta på det när du är i en tebod nästa gång. Jag tror du faller för doften. I alla fall gjorde jag det 😀

  Reply
  • 1 juli, 2018 at 13:27
   Permalink

   Ja det är det definitivt :D. Gillar sådant :D. Åh det måste jag absolut testa, ska spana in det nästa gång 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: