Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Super Nintendospel och lite utemiddagar.

Igår körde jag en kort stund åt Björn. Tyvärr var det nämligen så att det var dåligt med engagemang för att följa med. Så istället åkte vi till Hosjöpizzeria där vi mötte upp min bror. Jag tog med en sallad, Björn en pizza och Mattias pommes frites.

Efteråt åkte vi hem till min bror en sväng. Där bjöd min bror Björn på Öl och en drink från sin bardisk som han köpt. Jag passade på att spela lite på min brors Super Nintendo en stund. Sedan åkte jag och Björn hem till honom en sväng och såg på lite film på tv:n. Detta då William har en kompis som sovit över i natt och jag ville lämna de båda ifred en stund.

Idag ska jag tipspromenad i Kniva och sedan får jag se, är så galet allergisk hela tiden så får ha glasögon just nu. Tycker inte riktigt om den saken sommartid då jag upplever att man blir så varm. Men får helt enkelt vänta en stund tills ögat mår lite bättre.

Vad ska du göra denna söndag?

Related Tags:

42 Comments

 1. Gud va tråkigt med allergin, förstår att det är drygt att gå med solglasögon hela tiden. ?

 2. Lät ju som en supermysig dag! De är typiskt dedär med allergin hoppas de blir bättre! Idag står bara vila & gym på schemat?

 3. Super Nintendo var ju inte precis igår man lirade. Kanske är så att jag måste köpa en konsol i morgon och nostalgiskt nörda ner mig. Här fortsätter projektet med att skriva guider till diverse bonusprogram så att fler kan resa lite längre, lite bekvämare, men mycket billigare 🙂

 4. Mina ögon kliar å är irriterade oxå, det lär ju vara världsmycket pollen nu, Du måste vara rädd om Dina ögon, med linser lär det finnas risk för skavsår…

 5. Hoppas det snart blir bättre allergiläge ! Själv är det ogräsrensning på fm och en längre ridtur på EM som gäller ☀️

 6. Så tråkigt med allergin men glasögon är ju rätt coolt ändå! ?
  Vi har promenerat och badat poolbad här på Böda! ?

 7. Åh, tipspromenad var inte igår! Det är ju kul. Hoppas allergin bättrar sig, det är inga tabletter som lindrar?
  Idag har jag haft en solig dag i skärgården och tagit in fina omgivningar. Bra avslut på veckan. 🙂

  1. Jag är på det ganska ofta :D. Varje vecka 😀 sommartid :).
   Åh så mysigt det låter med skärgården. Gällande allergin, jag tar dubbla av den jag fått utskriven då jag är jätteallergisk men det hjälper aldrig helt 🙁

 8. Igår vaknade jag upp hos en killkompis efter en fest kväll, blev pizza med honom innan jag åkte hem sen så blev det slappe resten av dagen 🙂

 9. Åh, det låter verkligen som en supermysig dag, bortsett från allergin förstås. Hoppas att den släpper snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: