Som jag skrev igår så var vi ner på stan och fyndade massor med fint på butiken Spillevinken som upphör. Efter det gick jag och William till Rättviksglasskiosken och köpte två varsina kulglassar i bägare. Vi satte oss på torget och pratade, njöt av glassen och solskenet.

När vi sedan kommit hem, satte William på tevatten och bjöd mig på det Söder-te han köpte, vi pratade och drack te. Jag insåg även under denna stund att det inte finns några fler ursäkter för mig gällande att tvätta fönstren. Det var dags helt enkelt, så jag tog mig motvilligt mot ICA Maxi och tänkte när jag stod där att jag testar fönsterservetter. Jag var skeptiskt men vet ni, resultatet efteråt var helt perfekt! De jag köpte var dessutom återvinningsbara och skulle slängas i komposterbart!

William sa lite med humorn i blicken “Mamma, man kan se ut genom fönstren”, det tog mig två och en halv timme igår att fixa mina fönster. Jag riktigt drar mig för sådant då det är så tråkigt, men resultatet jag fick igår gjorde mig ändå oerhört nöjd! Nu behöver jag inte tvätta fönstren på bra länge.

Idag är det Big Lake Run, men det gick inte att få ihop något folk. Eventuellt kanske vi åker till Rättvik men får se. William har i alla fall dragit iväg ner på stan med sin kompis.

Vad gör du idag? Några speciella planer?

24 kommentarer

  1. Jaa Du tvätta fönster är absolut inget kvinnogöra 😉 här är det J som har ansvar för fönstren å nix de blir inte tvättade så ofta 😉 Tvättservetter för fönster låter ju som en bra ide.
    Gott med glass… idag har vi faktiskt sol å hyfsat varmt, andra dagen med sol å värme på mycket länge.
    Kanske blir det glass idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: