Gick ner på stan strax efter 8:15 för att få mina ögonfransar fixade igen. Det tar sin lilla tid så jag var verkligen helt slut efter att ha blundat i flera timmar. Men resultatet är jag riktigt nöjd med.

Det blir så fint med fransarna, och så slipper jag att tänka så speciellt mycket på smink. Upptäckte idag även att jag tydligen fått lite fräknar! Det har jag inte haft sedan resan till Tunisen med min klass i nian. Jag tycker det är rejält charmigt med fräknar, precis som skrattgropar och en liten grop i hakan. Det är saker som är fint och sticker ut, jag gillar det!

Något med jag gillar är leverfläckar, smultronmärken och födelsemärken. Jag är kanske unikt med att tycka om sådant men är det inte tur att vi alla tycker så olika om saker och ting?

Så sista lilla bilden på mina ögonfransar då, jag passade även idag på att köpa tvätt för fransarna man fick då med en liten borste också. Passade mig bra då jag vill att fransarna ska må så bra som de bara kan.

Här ovan ser ni borsten och rengöringen för fransarna, de är guldfärgade. Ansåg faktiskt att förpackningen var riktigt fin!

En liten del av mitt sminkbord får ni också en liten titt på. Jag gör om där då och då, ni vet ombyte förnöjer.

51 kommentarer

  1. Såå fint är verkligen såå sugen! Men kommer aldrig kunna vara utan igen då utan att känna mig ful o naken! :/

  2. Vad fint det blev ! Kul att du tycker om leverfläckar då jag själv har många men inte gillar dem och då var det skönt att höra att någon tycker det är fint .

  3. jätte fint med fransar älskar mina men förstår inte varför de tar en sån tid? mina tar typ högst 1.5 timmar . ska få nya i morgon

  4. Så himla fint det blev, jag hade också velat ta mig den tiden. Men det är just det, tiden den finna inte. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: