Semesterutmaning – 3. Mina 5 favoritplagg i sommar

Funderade ett tag på detta favoritplagg under sommaren. Min garderob är ju lite minimalistisk på ett vis, eftersom jag rensar bort plagg jag aldrig använder. Men ska nog lyckas att få ihop några ändå.

Först ut är min Orsadräkt. Den använde jag för första gången på midsommarafton. Tanken är att i framtiden även bära den på sommarlovsavslutningar i mitt jobb som lärare. Ett vackert plagg, med kulturen från den hembygd jag är född och uppvuxen i.

Nästa plagg ut är min prickiga klänning från Meandi. Känningen som är sval och så där perfekt fin i sin enkelhet. Eftersom jag gärna kör någon av Björns raggar/amerikanska bilar under diverse tillställningar passar den perfekt till det, men även bara som skönt sommarplagg.

Min femtiotalsklänning som jag brutit både på skolavslutningar, cruising och tillfällen när jag velat vara extra fin. Jag fullkomligt älskar den.

Det enda plagget jag äger från Gina en vit långklänning som varit med mig på skolavslutning, midsommar och dagar i solen. Jag har fått sy fast en del knappar då Gina som de själva sa till mig 4 timmar efter ett köp av en kjol som gick sönder i tyget av beröring “vi på Gina är kända för dålig kvalite”. Efter det bemötandet så slutade jag handla på Gina, jag menar vem vill handla på en butik som själva erkänner att de är kända för sin dåliga kvalite. Kan även säga att det var butikschefen som sa detta.

Sist ut min svarta t-shirt jag använt massor i sommar. Den är från Meandi och luftig i tyget.

Inlägget är en utmaning som finns på Englas showroom.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Semesterutmaning – 3. Mina 5 favoritplagg i sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: