Då ser jag mig själv gå en Makeupartistutbildning, samt lite annat inom samma kategori. Jag skulle jobba hemifrån helt fritt och ta kunder här, sedan skulle jag arbeta som specialpedagog samtidigt men mer utifrån ett företagsperspektiv där jag kunde möta hemmasittare och barn med psykisk ohälsa i vardagen. Jag ser mig själv åka och göra saker tillsammans med dessa barn och unga för att vara en del i ett tillfrisknade. Det är verkligen en dröm!

Jag känner ett stort frihetsbehov och att få vara helt fri att styra min tid och liv. Att få vara helt fri och styra min tid, det är en dröm jag har. Det skulle jag jobba med som ekonomiskt oberoende.

Inlägget är en del av Englas Showrooms utmaning.

24 kommentarer

  1. Jag har tänkte ibland att du skulle bli en riktigt bra fostermamma =)… du är så fin med människor och det känns som du har DET DÄR:et som behövs för att vara genuint närvarande för en i nöd!
    Många kramar<3

    1. Men så roligt :). Tanken har faktiskt slagit mig ibland :). Men vi bor i en trea så känns för litet, kanske om vi bodde större :). Skulle tro att det skulle passa mig 🙂

  2. Jag kan verkligen rekommendera yrket som makeupartist 😉 Jag funderade lite när jag såg rubriken och konstaterade ganska snabbt att om jag fick jobba med precis vad jag ville utan att tänka på lönen så skulle jag göra precis det som jag faktiskt gör idag. Det är en rätt cool känsla faktiskt. Nu ska jag bara se till att det faktiskt går göra det på heltid, nu när jag sagt upp mig från mitt andra jobb så att jag inte behöver stressa över ekonomin 🙂
    Anna recently posted..Pyssel på salongen

  3. Makeup är verkligen roligt! Jag strävar verkligen också efter att kunna göra det jag älskar samtidigt som man ändå ska ha råd att leva men jag är verkligen inte en sån som jobbar bara för pengarna, jag lever en gång då ska livet vara lite kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: