Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Fredag, och helgen står till livet.

Så var det fredag, William sover fortfarande. Jag har vaknat flera gånger i natt. Det kan ha berott på att jag hade migrän igår kväll och la mig strax efter 21:00. Vaknade runt fyra tiden av att några glada människor kom hem från vad jag förmodar Rättvik och Classic Car Week’s cruising som var igår. De spelade nämligen dansband och jag hörde ljudet av en som det så fint kallas ”jänkare” här utanför.

Så vad ska jag göra idag? Jag har ett paket att hämta på stan så lär bli en liten promenad dit. Sedan pratade William om att han eventuellt skulle åka med sin farmor och några till till Hedemora en sväng. Det blir nog roligt för honom i så fall.

Jag har alltså inga speciella planer, men det är rätt skönt det med. Sådana dagar kan vad som helst hända. Fast innan någonting helt oplanerat sker ska jag äta lite frukost, det blir förmodligen samma som ovan. Jag är nog lite tråkig på det viset. Samma frukost varje dag, men det är vad min mage gillar bäst.

19 Comments

 1. Jag har samma planer som dig idag…inga planer 😉 Jag gillar lugnet med dessa dagar samtidigt som du skriver, man vet ju inte om något spännande inslag dyker upp. En god frukost är värd att upprepas 🙂 Ha en fin dag!!

 2. Hoppas att du förutom trötthet inte känner av migränen idag.
  Önskar dig en fin fredagskväll och en fin helg!

  (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg om vår andra dag i Stockholms skärgård.

  Kram

 3. Så skönt med oplanerade dagar! Man behöver få ha det ibland. Det är en form av vila att kunna ta dagen lite som den kommer, även om det innebär att man får saker gjort till slut ändå.

 4. Det är faktiskt skönt att ha helt oplanerade dagar ibland! Att inte känna press och stress över att man snart behöver befinna sig någonstans eller göra något speciellt 🙂

 5. Jag är likadan med frukosten, men de är ju gott och enkelt att ha en rutin som magen dessutom mår bra av!
  Det är ju alltid skönt med sånna dagar att vad som helst kan hända!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: