Nya fransar och livet just nu.

I tisdags gjorde jag nya fransar på Studio Face & Body här i Falun, det är så skönt att slippa använda mascara. Att varje morgon vara fixad, sån där lyxig känsla.

Idag har William haft en vän här. Jag åkte hem till Björn och åt upp mina vegetariska sojakorvar jag hade där. Sedan tog jag med en matlåda med fisk hem till William och hans kompis. Helt perfekt att slippa laga mat för en sådan som mig.

Utöver att fixat med mat och annat har jag följt med Björn till Borlänge. Han skulle in på BRL och köpa ljud till sin bil. Så jag kikade på Kupolen en sväng och gick sedan över till Biltema med Björn. På vägen tillbaka gick vi igenom vattenparken och åkte sedan hemåt.

På svängde av vid City gross där jag handlade lite mat. Nu ska vi äta alldeles strax jag och William, och tänkte att vi ska mysa ner oss i soffan och kika på några avsnitt av Riverdale.

Hoppas din dag varit fin, blir så glad över att just du läser.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

33 thoughts on “Nya fransar och livet just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.