Du som följt mig ett tag vet att jag samlar på glas designade av Carolina Gynning. Jag har därmed en given present eller julklapp som jag uppskattar väl. Något mer fint i det hela är att Bosch delade ut 150 kronor i presentkort hos Cervera hos alla som registrerade sig hos dem. Jag slog till, och mitt presentkort kom och jag köpte därmed ett ölglas från Gynning.

Det här blir gott att dricka någon kall ur i framtiden. Jag gillar som sagt glasen, och tidigare har jag flertalet rödvinsglas samt ett cocktailglas. Men mera hoppas jag så klart att det ska bli.

Samlar du på något? I så fall vad?

54 kommentarer

    1. Åh kul :). De var många som samlade på Lasse Åberg när jag var yngre :). Iittala är fina de med :D. Det gör hon, finns massor. Har nästan alla rödvinsglasen 🙂

  1. gynning ären bra konsstnär som skapat flera fina motiv. Gav trycka ursnygga disktrasor till dotterns gympatränare bland annat i julas. De uppskattades mkt.

  2. Jag önskar att jag samlade på något..har försökt men har det inte i mig helt enkelt ?‍♀️
    Men dom glasen är så fina /Jenny

  3. Själv samlar jag på Starbucks muggar från olika länder dit jag reser! Har cirka 30 muggar i min samling just nu 😀 Senast i min samling är Japan muggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: