Semesterutmaning – 23. Tre hörn från mitt hem du aldrig sett.

Blev lite fundering här, vilka tre platser i mitt hem har jag aldrig visat. Jag tror ni sett det mesta, men jag försöker att visa något jag tror att ni inte sett. Först ut är min lilla stege jag har i mitt sovrum. På den är det filtar och en ljusslinga.

Sedan har vi hörnet bredvid soffan. Mitt vita lilla sideboard där jag ställt lite ljuslyktor, en dalahästduk och sedan mitt fina skrin jag fått av min mamma som skapat den åt mig. Bilden ovanpå är på mig som tjugoettåring med lilla William som var 10 månader gammal på bilden.

Sist ut får bli hörnan där jag har min mikrovågsugn, jag ska köpa en ny. Ovanför den har jag lite te, kaffe och linsvätska för stunden. Vill inte ha linserna i badrummet, så de är numera i köket har någon tanke på att lägga dem i skafferiet men har inte blivit av ännu.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Semesterutmaning – 23. Tre hörn från mitt hem du aldrig sett.

 • 8 augusti, 2018 at 00:39
  Permalink

  Just sådana här typer av inlägg älskar jag! Jag älskar att få kika in i andra personers hem. Det är så inspirerande och gör att man lär känna personen lite mer på något sätt 🙂
  Charlotte recently posted..Den positiva listan

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:10
   Permalink

   Åh så roligt :D. Håller med tycker också om att få glimtar ur folks hem 😀

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 00:51
  Permalink

  Kul att få se 🙂 Hmmm undrar om det finns någon hörna i mitt hem som jag ej visat upp..??

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:10
   Permalink

   Ja det där tänkte jag med förut :D. Om det liksom finns 🙂

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 02:22
  Permalink

  Roligt åh se mer hur du bor, snällt av henne att ge dig skrinet!?

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:10
   Permalink

   Så roligt att du tycker det <3 . Ja hon är duktig på skapande min mamma 😀

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 04:15
  Permalink

  Så roligt en sådan stege hade dottern på sitt rum förr. Kul att ffå se några delar eller hörn från från dit hem.

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:27
   Permalink

   Absolut :D. Visst är det fint :). Kul att du tycker det 🙂

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 06:30
  Permalink

  Tycker det är så fint med stege ! Har en själv , dock jag byggt själv 😀

  Reply
 • 8 augusti, 2018 at 07:58
  Permalink

  Underbar idé att visa sitt hem sådär kul o se hur andra bor

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: