Semesterutmaning – 24. I valet kommer jag att rösta på…

Det är val i höst, och för första gången i mitt liv står jag helt ovetande om vad jag vill rösta på. Som det ser ut nu är det inget parti som tilltalar mig, jag vet inte om rött eller blått är att föredra. Jag har provat barometer för att få en bild av min politiska ställning, jag har pratat med vänner. Utöver det sitter jag på Facebook och läser på, men ändå är det inget som tilltalar mig. Det känns som att välja mellan pest eller kolera, jag kan inte se något bu eller bä. Det är lite mer än en månad kvar till valet och jag vet inte vad jag ska rösta på. Vad som är skrämmande i det hela är att det verkar knappt någon annan heller veta.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Semesterutmaning – 24. I valet kommer jag att rösta på…

 1. Jag har gjort det enkelt för mig och struntar i alla frågeställningar om samarbete mellan olika partier. Jag röstar på det parti som står på samma sida som jag i de för mig viktigaste frågorna. Hur valresultatet än blir så kommer det att bli rörigt efteråt.
  Ibod11 – Ingrid recently posted..Glädje och sorg

 2. Ja fy det är så svårt. Det känns dock som att oavsett vad jag har för tvivel så måste jag rösta på nåt som INTE är SD liksom. Taktikrösta bara för att de inte ska få min röst, eller blankröst.. Men håller med, pest eller kolera är det verkligen. Så många av partierna som inte verkar hålla längre på sina gamla värderingar.. 🙁
  Frugan E recently posted..Husband list

  1. Visst är det så :(. Det du skriver är precis i det läget man är i, vad ska man välja? Jag har alltid varit säker förut men nu känns det inte tydligt alls vad partierna vill eller står. Det är oroligt :/.

 3. Det känns som att det här valet kan gå hur som helst! Det är lite otäckt, jag hoppas verkligen att det kommer något bra ur allt det här.

 4. Det är verkligen inte lätt att veta vad man ska rösta på. Jag tror många är väldigt förvirrade i frågan och man kan fundera på hur en regering kan bildas… Tror inte det blir så bra.
  Znogge recently posted..Det talades om…

  1. Eller hur! Det är verkligen jättesvårt denna gång :-o. Är också inne på något sådant spår att taktikrösta men vet inte ännu, sedan har jag tidigare alltid känt med hjärtat åt vänster fast har nog mer vandrat mot mitten nu, så vet inte alls :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: