Inlägget är i samarbete med smidesrum.

https://www.smidesrum.se/wp-content/uploads/Glasvaegg-med-skjutdoerrar-1024x683.jpg

Jag vet att många av er bor trångt, och drömmer om att få lite mer rum i era hus eller lägenheter. Det i sig är inte speciellt konstigt, idag är det svårt att få tag på boende och växer familjen kan det till slut bli trångbott hemma. Du kanske bor i en etta med barn och önskar dig därmed en tvåa, men i staden eller orten du bor på finns det inga lägenheter att tillgå.

Det är här som smidesrum är så smart, de har glasväggar där du kan dela av rum och därmed gå från en etta till en tvåa, du har glasväggar i mitten av rummet men det blir ändå ett eget rum. För människor som bor trångt kan detta vara en dröm. Du ser fortfarande dina barn om du vill, samtidigt som du kan sova ostört. Det här är också jättebra om dina barn har syskon och ni har en tvåa, du kanske drömmer om att ha ett eget rum och inte sova i vardagsrummet? Tänk dig då att du kan ta glasdörrar och dela av vardagsrummet så du får två rum av ett.

Jag vet att många idag har det tufft med bostad, och speciellt det där med rumsyta. Jag tänker att sådana här saker för hemmet kan underlätta stort för många, och främst i familjer där man inte får tag på större boende men drömmer om att få lite mer väggar. Det är ju även så för någon som bor i en etta. Kanske drömmer just du om ett eget sovrum, med detta kan du dela av din etta och få ett eget sovrum i vardagsrummet. Jag kan tänka mig att just den saken skapar ganska många glädjerus för flertalet av er. Jag gillar den här tjänsten och skulle absolut kunna tänka mig att köpa dessa fina glasväggar själv.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa