För oss som vill ha prisvärda möbler.

Inlägget är i samarbete med Klubbkompis.se

Jag har perioder när möbler känns mer aktuellt än andra. Något jag skulle vilja ha i stunden är ett vitrinskåp att sätta antingen i köket eller i vardagsrummet och skåpet ska då ha glasdörrar. Min mormor gav mig sina fina dockor när jag var dit i helgen. Hon tycker mycket om dockor men frågade om jag ville ha dem, självklart sa jag ja. Det finns få saker som jag värderar så högt i livet som att få något av någon som betyder lite extra just för den personen. På grund av detta är jag också oerhört rädd om dockorna och skulle vilja ha dem i ett skåp med glasdörrar så de syns utåt men samtidigt inte blir skadade i hemmet.

Men om jag ska köpa något nytt får det gärna ha billiga möbler och gärna en outlet så som klubbkompis är. Här finns billiga möbler till riktigt bra priser och jag insåg ganska snabbt att denna webbshop har precis allt jag kan tänkas leta efter. Just nu ett vitrinskåp men det finns även utomhusmöbler, stolar och köksbord, barnmöbler jag skulle faktiskt vilja våga påstå att denna sidan har precis allt en möbel eller inredningsintresserad person kan behöva önska sig, vilket är riktigt roligt.

Så dagens tips från mig till dig, besök klubbkompis redan idag, jag lovar att du inte blir besviken.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “För oss som vill ha prisvärda möbler.

 • 14 augusti, 2018 at 19:53
  Permalink

  är klubbkompis som Lions? Är det bara jag som tycker det faktiskt är dyrt på Lions? Dock förstår jag att de behöver all hjälp och all heder till dem. kram Ingela
  Ingela recently posted..Fotoutmaning 3

  Reply
  • 14 augusti, 2018 at 20:25
   Permalink

   Det tror jag inte? Har nog aldrig handlat där faktiskt. Trist att de är så dyra då :/. Jag brukar bara gå deras tipspromenad här i stan och den kostar 20 kronor varvet :-p

   Reply
 • 14 augusti, 2018 at 20:53
  Permalink

  Härligt att du är så nöjd över den här klubbkompisen och att du finner mycket fint där!! 😀

  Reply
  • 14 augusti, 2018 at 21:42
   Permalink

   Du kan få det ❤️. Lägger upp ett kanske imorgon om jag hinner ta ett foto då, annars innan helgen 🙂

   Reply
 • 15 augusti, 2018 at 07:33
  Permalink

  Aldrig hört om sidan så jag får nog ta mig ett litet besök när du lovordar det så. =)

  Reply
 • 17 augusti, 2018 at 00:21
  Permalink

  Vitrinskåp är väldigt fint 🙂 Ger en sådan ombonad känsla samtidigt som det är en snygg detalj!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: