Så var den här då, dagen för det nya läsåret. Den är avklarad och jag känner att det här med att vi fick börja 11:00 idag var verkligen ett plus i kanten till arbetsgivarna. Det blev en sådan mjukstart och man orkade faktiskt ta in all information, något jag tidigare känt att man inte gjort efter ett sommarlov. Jag kan inte annat än hoppas att detta fortsätter för framtida år.

Det var fint att träffa alla kollegor igen, säga hej och möta nya kollegor. Lite smått börja fundera på året som ska börja vilket känns riktigt bra. På eftermiddagen så blev alla som arbetar med barn och ungdomar i kommunen bjuda till Lugnet för att få goodiebags samt kolla på komikern Pia Johansson. Det var riktigt roligt och väldigt bra! Jag blev verkligen glad över att jobba åt kommunen efter detta, så fint att få lite gott och samtidigt underhållning. Det visar på en bra arbetsgivare och sådant är väldigt viktigt.

Lite tråkigt är det när man tar foton med Iphone men det får vara så. Jag har i alla fall sett henne, och jag tar med mig mycket därifrån. Speciellt det hon pratade om gällande låg och högstatus samt kroppsspråkets betydelse.

På vägen hem kikade jag på Bloggportalen, såg då att jag vid det skedet ligger som 3:a där! Blev så himlans glad, det har jag aldrig trott. På bara två veckor har bloggen vuxit jättemycket och det har jag världens bästa grupp att tacka för. Jag startade den för lite mer än två veckor sedan, då jag saknade en riktig supportgrupp på Facebook. Jag visste inte hur utfallet skulle bli men det är bättre än jag någonsin skulle kunna tro. Dessutom vittnar flera om detsamma vilket känns så roligt. Om du också vill gå med så kan du ansöka på Bloggsupporten – Vi som aktivt kommenterar hos varandra.

67 kommentarer

 1. Nej va roligt att det går så bra för dig.. Själv är jag i en rejäl svacka och har inte orken nu när jobbet är igång. Jag tror jag följer en kollega till dig på insta för hon delade en bild på Pia idag.. ?
  Maxarna recently posted..Livstecken

  1. Ja det kändes jättekul :). Men förstår dig, började jobba idag så får se här om några veckor om man är lika aktiv haha ;).
   Åh spännande :D. Vi var många där :D. Alla familjedaghem, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i kommunen :D.

 2. Vilken lyx ni har med goodiebag och en liten mjukstart . Jag jobbar inom landstinget som sjuksköterska och har jag tur hinner jag ta en kopp kaffe innan de är dags o börja jobba igen efter semestern. Kanske borde byta arbetsgivare ?

  1. Jag har aldrig haft det så här som idag :-p, tidigare år har det varit precis som för dig. Eller så har man fått hålla sig. Fast gick någon dag efter detta så var karusellen med stress igång igen. Det är lite sorgligt att det är så 🙁

 3. Mysigt med en mjukstart. De behöver man ibland. Jag jobbar på landstinget som sjuksköterska o för om jag har tur kaffe som start ? Kanske borde byta arbetsgivare ??
  Viktoria recently posted..God morgon

 4. Så roligt att din blogg har vuxit :D! Och jag älskar verkligen gruppen på fb. Finns så många otroligt fina bloggar , och jag som älskar att läsa är det här perfekt 😀

 5. Härligt att lösa att det går så bra för din blogg ?super kul.
  Skönt du fick börja senare första jobb dagen det förstår jag uppskattades, själv fick man börja 6 ?och dessutom möte på kvällen till 19? så man kände man börjat jobba iallafall om man säger så ?
  Önskar dig all lycka med din blogg
  Annelie recently posted..Jul känsla i augusti

 6. Jag älskar din supportgrupp! Jag får läsa så många roliga och trevliga bloggar som jag aldrig skulle stött på förut. Känner att kommentarerna man får oftast är genuina och att folk faktiskt läser det man skriver. Det enda negativa är att jag inte alltid har tid att kommentera och läsa varje dag och inte kan vara med i varje tråd 🙂
  Anneli recently posted..Vägledning med hjälp av tarot

 7. De är ju bra att du ta med dig mycket därifrån. Va kul att de går bra för dig & hoppas att de fortsätter uppåt. Världens bästa grupp ???

  Bloggen har gått uppåt jätte mycket & att få läsa de fina bloggarna.
  Om ja inte hade gått me så vet ja inte om ja hade hittat alla dessa underbara bloggarna 🙂

 8. Åååh vad kul att det händer något riktigt bra när man själv har startat, oavsett vad så är det ju en gött ego-boost ^^… ge och ta, något som jag älskar skarpt! Själv känner jag att jag inte skulle få ut av denna trevliga grupp, jag är allt för otillgängligt och borta fr. bloggeriet för att “ge och ta”-andan skulle funka. GRATTIS till en pall-plats till dig, förtjänar du allt<3 Ha det fantastiskt fortsatt TREVLIG VECKA + helg =)… take care out there!

 9. Blir så himla glad av att läsa om din dag här på min kvällskant. Pia är en riktigt klok komiker och en goodiebag på det? Jag hade inte tackat nej! Även så kul att du kände hur du tog till dig allt tack vare den senare tiden på dagen!

  Bloggsupporten är verkligt suverän. Hittade den igenom en tjej som tipsade om dig på Influencers of Sweden sidan, jag skriver bara 1-2 inlägg i veckan och kommer inte kunna prioritera att vara med varje gång då mitt instagram konto tar en herrans massa tid att sköta samtidigt som jag har två pluttiga barn att vara med 🙂 Men förstå – HUR kul det är att komma in på bloggen och ha allt från 50-100 läsare på ett inlägg PLUS alla kommentarer. Bloggtorkan är ÖVER. Ditt initiativ är baskemig helt fantastiskt och snart kommer din blogg ligga Etta på den där listan när du håller denna takt uppe.

  Hejja DIG! Stor kram och TACK för att jag får ta del av din kloka och smarta sida!
  Marie recently posted..Vi Säljer Allt och Köper Husvagn.

  1. Ja det blev fint :). Visst är hon, jättekul verkligen :D. Så kul att du tycker det <3. Jag tänker att man får delta när tiden finns, det är det fina med gruppen :D. Tack fina du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: