Jag har återigen Meandiparty hemma hos mig. De har även denna sängen Babblarna på kläder till barnen, och vissa går bara att beställa genom homeparty. Sådan tur då att jag på lördag klockan 13:00 har party hemma hos mig och om just DU vill beställa kan du skriva en kommentar här nedan med din e-post så kontaktar jag dig och lägger upp din beställning.

Fördelen med Meandi är att du får kläderna hem till dörren och dessutom kan betala med faktura! De har sjävklart annat en bara Babblarna med, men jag vet att just Babblarna är populära och gulliga att syskonmatcha.

52 kommentarer

    1. Så roligt :D. Jag gillar deras kläder eftersom jag tycker de är utmärkta att jobba i när man är lärare och rör sig mycket :), handlar liksom aldrig barnkläder själv längre. Men har många vänner som gör det istället :). Har sett Pompdelux och de är jättefina, men med en tonåring så är det ingen ide att gå ens :-p

  1. Det hade vart så roligt att nån gång ha eller gå på ett MeandI-party faktiskt. Även om jag inte har barn så ser jag ju på bilderna att kläderna är så fina så hade vart skoj att iallafall få vara med och se =)

  2. Är ju så gulligt med Babblarna och Melody älskade dem förra året, men det har avtagit en del & nu är det enbart Nicke Nyfiken som gäller hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: