Fjärde och sista dagen, det är alltid lite sorgligt när Sabaton open air är slut för då tänker jag att sommaren slutar med festivalen. Det är liksom alltid då som verkligheten gör sig påmind efteråt. Jag, Björn och William började dagen med att hämta ut band åt William och äta lunch på området. Vid 18:00 tiden kom Christin hit och jag, hon och William gick till området för att se H.E.A.T och sedan mötte Björn och min bror upp oss. Det började ösregna så vi begav oss hemåt för att äta.

Vi hade planerat att grilla utomhus, men i spöregn fick vi tänka om så det blev grillning med min bordsgrill och det gick bra det med. Maten blev jättegod och till det skrattade vi och hade det trevligt.

Det var väldigt kul att äta ihop, det har blivit lite av en tradition för oss under Sabaton open air att äta tillsammans på lördagen och den sista kvällen.

Sedan drog vi upp på Lugnet och Rockstadion för att titta på Sabaton. Det är alltid så stämningsfullt när dem spelar på sin alldeles egna festival.

Det blev första gången som William fick se Sabaton live och han var riktigt imponerad. Han kommer nog vilja gå dit fler gånger skulle jag tro.

Det var en underbar kväll och jag är helnöjd med mitt åttonde år på Sabaton open air. Jag tänker så klart att det ska bli flera i framtiden.

62 kommentarer

 1. Så fint avslut på sommaren ändå… jo alltså det är alltid vemodigt när sommaren övergår till höst men ett festligt avslut ihop med nära å kära är ju ändå så mycket bättre.

  1. Visst är det så :). Man får se det positiva :), händer säkert mycket fint i höst och vinter med :). Det blir jättegott, sen är ju smaken lite annorlunda mot grill med grillkol men det blir absolut lika gott :D. Min bror som är väldigt kräsen var imponerad då hans kött (cita;) “blev precis så som jag vill ha det” :D.

 2. Vad kul att det blev så bra till slut! Känns så härligt och lite mer avslappnat att göra lite som man vill under en festival. Se något band och sen dra hem och äta för att sen gå se ett till band igen. Kul att William gillade Sabaton också!
  Elisa recently posted..Ännu en söndag

  1. Ja verkligen :D. Det är kul att kunna göra sånt där :).
   Absolut, så himla skönt blir liksom som man får semester fast det är helg :). Ja jättekul, var lite osäker på saken :-p

 3. Tråkigt med regnigt väder men kul att ni fick både god mat och trevlig sällskap, ni verkar dessutom ha haft en väldigt trevlig helg i övrigt, har själv aldrig varit på Sabaton festival men festivaler i överlag brukar ju vara väldigt roliga 😀

 4. Gott med grillat. Vi grillade i fredags när vädret var bra, för i torsdags så tog dem äntligen bort grillförbudet på ens egna tomt i Kommunen 🙂

 5. Det är himla roligt att ha en tradition som hänger i år efter år. Någonting man verkligen ser fram emot och längtar till varje år! Det har jag och syrran – den 1 maj varje år anordnas en megastor loppis i Borås som vi alltid åker till. Det är årets höjdpunkt. Det är brukar vara runt 250-300 säljare och flera tusen besökare. I år var det nog sjunde året i rad vi gjorde det. Alltid vart familjen som vart iväg, syrran och jag med respektive plus våra föräldrar men i år var det bara syrran och jag =) Men lika mysigt ändå.

 6. Känner igen det där med att se någonting som sommarens avslut. I mitt fall är alltid Summerburst startskottet för sommaren och avslutningen i Tylösand det starkaste tecknet på att sommaren håller på att glida oss ur händerna. Så sorgligt!
  charlottelinden.se recently posted..I drömmarnas land

 7. Vad mysigt! Skulle vilja gå på nån sån där sommarfestival men tvekar för det känns som om det är för mkt stök.. Vet inte om jag bara har övertaskiga erfarenheter eller om det är födomar, haha.. Men har sett många inlägg hos bloggar med bilder från olika festivaler och det ser ju jättetrevligt ut. Fast det beror väl kanske på vad man går på?
  Frugan E recently posted..Vi fick svar från skolan!

  1. Ja jättemysigt :). Det är faktiskt väldigt ostökigt på just hårdrocksfestivaler. Det är mest glada människor där alla liksom får vara den de är. Jag gillar den stämningen man kan verkligen bara komma dit precis som man är, ingen bryr sig om hur man ser ut osv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: