Jag har fått äran att fotografera min fina vän Lisas söta små barn. Förra månaden skulle jag fotograferas Calles en månaders dag, men eftersom jag fick ont i halsen valde jag att avbryta det. Man ska vara försiktig med sjukdomar runt små. Så istället fick jag fotografera denna månad som då är hans andra. Jag passade även på att fotografera den stolta storasystern Alice.

Månadens lilla tema var siffran två och några bilar samt flygplan som formade siffran.

Han sov så sött under fotograferingen. Tänk att dessa små sover så djupt och lugnt, man undrar lite vad de drömmer om.

Lilla Alice tittar på sin lillebror, hon var så himla glad hela fotograferingen. Skrattade och visade sitt rum och leksaker. Det var jättekul att leka en stund med henne. I november fyller hon 2 år, och jag fotograferade hennes första år åt Lisa.

Så liten i en stor värld, tänk att ha varit ute i vida världen i två månader. Jag tänker att allt de upplever för varje dag måste vara ett stort äventyr.

En liten Alice med en grön boll i handen. Det ser nästan ut som hon håller ett alldeles perfekt äpple. Jag och Alice hade ganska precis lekt med bollen innan detta foto togs.

Inspekterar sänghimmeln som var riktigt spännande att leka med. Den var jättefin och gick ju att göra massor med kul inuti.

94 kommentarer

  1. Visst är de söta :D. Åh så glad jag blir, tack :). Är självlärd, har väl alltid tyckt om att fotografera och köpte min första systemkamera 2008. Fanns inga riktiga fotokurser att gå då, så fick leka med inställningarna själv. Skulle vilja gå en kurs dock, det skulle vara en fin merit tänker jag :). Mest för egen del, samt för att kunna ha det som något mera tilläggstjänst som doula 🙂

 1. Men gud vilka fina bilder!! Vad duktig du är!! Och vad glad jag skulle bli som mamma att få såna fina foton, på det mest värdefulla man har ♡

 2. Så söta små varelser 🙂 Det var klokt av dig att inte fota dem när du inte kände dig helt frisk. Den sista bilden var magisk ? Den är som tagen ur en sagobok 🙂

  1. Åh tusen tack :). Jag tycker det är så roligt att fotografera, önskar att jag hade mer tid för denna hobby det gör mig väldigt glad att befinna mig bakom kameran :).
   Åh så roligt :D. Visst är det en bra kamera 😀

 3. Wow! Vilka fina bilder! Förstår att hon vill ha månadersbilder av dig och en rolig idé också, minnen är alltid underbart att ha med sig.

 4. Japp instämmer med att man skall vara försiktig att vistas bland bebisar när man själv är sjuk, helt rätt gjort att avbryta! Men vilka fina bilder du har tagit, så söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: