Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering Tweenieåldern

Mysig lördag.

Jag och William följde med Björn ut till Kniva, jag passade på att ta med mig systemkameran för att fota lite. Björn ska sälja en av sina två chevor (van) och därav håller han på att greja med den. Jag gick då runt med kameran i högsta hugg, SÅ varmt idag. Var helt underbart att slippa ha jackan på sig. Gick sedan upp till Björns kusin så William lekte med en av sina två tremänningar där. Åkte hemåt, myste framför tvn med sagan om ringen (Konungens återkomst). Älskar myslördagar. Nu är det endast ett par timmar kvar tills min VFU börjar. Nervöst och spännande, på måndag börjar det tre dagar i veckan i tio veckor framåt (11 om man räknar med höstlovet men då är jag ledig). Här är lite bilder från idag.

Rådjur på ängen.

Lite speciellt kanske?

En bil med mossa.

William och ett äppelträd.

Mitt hjärta <3. Om 9 dagar är du hela 7 år!

Älskade

<3

Titta på mig mamma!

Tränar för att lära sig hjula.

Mamman

Hon

William

Maddäh

William provar skjuta pil.

4 Comments

  1. Fina bilder. Vill oxå ha en sån kamera. 😀
    Mysig tröja hade du med som man blev avis på. 😉

    Svar: Faster ger då Noni till hennes barn & vet att hon gjort det länge nu. Yngsta är 4 år. Men vet inte riktigt när man får börja ge. Inte fått tag i henne så jag kan höra heller tyvärr. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.