Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering Tweenieåldern

Testat nya objektivet.

Testade de nya objektivet hemma hos Björn. Är så nöjd, skitkul med nya saker tycker jag! Tycker bilderna blev härligt ljusa när jag hade blixten på och utan blixt blev de också riktigt bra. Kommer bli massor med testande nu, tänkte försöka dra med William ut i snön imorgon och fota lite efter han slutat skolan och jag jobbet.

Dagen har gått skitfort idag! Tycker man gick upp och vips var dagen över! Bjuder på bilder jag och William tog idag.

Mitt liv, mitt allt!
Första bilden jag tog med nya objektivet.

50% är ifrån mig!

William.

William fotade mig.
Gillar inte riktigt att luggen la sig så där. Annars tycker jag bilden är fin.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: