En ny matta till hemmet.

Inlägget är i samarbete med Trendcarpet.se

Nu är det höst och jag tror mig inte vara ensam om att känna att fokusen läggs lite extra mycket på mysfaktorn hemma så fort hösten gör sig påmind? Så fort höstgumman gör sig påmind vill jag ha något mysigt till hemmet. Det kan vara en filt, en kudde eller som just i denna stund behovet av en riktigt mjuk och fluffig matta. Det blir därmed extra roligt när man kan köpa allt på en butik med bra priser. Just Trendcarpet har bra priset och nästan precis allt man vill ha till hemmet, sådant gillar jag som tycker otroligt mycket om att just göra fint hemma.

Jag gillar ljusa färger och har nog alltid gjort det, lite ljusrosa, vitt och ljusgrått. Det är få saker jag finner så roligt som att titta på nätet efter saker till hemmet, det finns en liten önskan hos mig att en dag skaffa en villa så att jag skulle kunna inreda i den mängd jag önskar. Det är så klart just nu bara en dröm, men vem vet kanske men lyckas med saken någon gång. Det är nämligen något visst med att få inreda sitt hem, att få köpa fina saker och att sedan få det precis som man själv vill ha det hemma. Att känna att ens hem är just min oas det är där jag är trygg, och allt som finns där är bara mitt. Jag älskar känslan av att komma hem och se hur jag skapat mitt hem utifrån vad jag finner vackert. Det är därmed fantastiskt att hitta webbshoppar där jag även kan finna inspiration till hur jag skulle vilja ha det hemma. Jag finner saken otroligt rogivande och trevligt.

Alla människor är olika, vissa älskar att köpa kläder och andra skor, någon lägger pengar på mat och då finns det sådana som mig som gillar att lägga pengarna på inredning. Nog är det roligt att man får vara lite olika.

Inlägget är ett samarbete men ordet och texten är min egen.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

8 thoughts on “En ny matta till hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: