Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Ett paket från Meandi.

Idag hämtade jag ut mina me&ikläder. Det blev en hel del fint och först ut är tröjan ovan.

En kjol i färgen svart med en mudd man kan vika upp eller ner precis som man vill ha den. Tänkte bära den tillsammans med den randiga tröjan.

En klänning med hjärtan. Den ser bred ut men det är den inte när man bär den. Den var helt galet fin och hade perfekt längd.

En svart enkel tröja som jag fick som värdinnegåva. Denna kommer användas mycket i höst. Tunt och luftigt tyg, känns nästan lite som flygande.

Alla som handlade fick en shoppingväska gratis. Jag har ett gäng nu, men de är underbara när man badar, eller ska iväg på ställen.

Sist ut min klänning som kommer bli en stor favorit under hösten. Den är så mjuk och sedan lätt att bära. Jag gillade den direkt!

68 Comments

 1. Jag har några klänningar till mig och min flicka och jag älskar dom..levde i en klänning därifrån i slutet av graviditeten…den var så mjuk och inga sömmar som var hårda ?
  Du kommer helt klart få mycket glädje av alla inköp

 2. Köpt mysbyxor där till mig, både i en lång modell och 3/4-byxa. Var nog säkert 3 år sedan och dom ser fortfarande lika fina ut!??

 3. Så mycket tjusigt du köpt! Den där gröna färgen på sista klänningen gillade jag särskilt. 🙂
  Aldrig hört talas om Meandi förut. Vad jag förstår från hemsidan säljs de via homepartyn?

  1. Visst är det fint :). Ja det precis de säljs via homeparty men man kan även handla från webben. Vill man kan man även kontakta en säljare så man får plaggen :). Jag har en som kommit hit i flera år, så henne kan jag tipsa om 🙂

 4. Vilka fina kläder du har shoppat! 😀 Det är alltid lika roligt att förnya garderoben, men på senare år har det blivit alltför sällan. Har inte haft användning för så mycket annat än jobbkläder och hästkläder. Varje gång jag ska bort på något känner jag att garderoben är lite bedagad! 😀

  1. Visst är det :). Behövde verkligen nya kläder :-p. Är nog så när man har jobbkläder som är bestämda och sedan som i ditt fall ett fritidsintresse. Jag lär ju liksom klä upp mig för jobbet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: