Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Arbetsveckans slut, och migrändag.

Så var arbetsveckan slut för mig, efter 3,5 timmars jobb åkte jag hem och kände hur huvudvärken tog över totalt. Jag ramlade ihop på sängen och låg sedan totalt knockad i sängen. Där sov jag i två timmar med pulserande huvud, och när William kom hem tog jag en Citodon, sov en stund till. Begav mig till soffan och låg sedan där och tittade på Riverdale på Netflix med William. Vi åt McDonaldskäk till middag, något annat orkade jag inte.

Nu i skrivande stund mår jag bättre så har passat på att diskat, och plocka i diskmaskinen. Plockat undan så jag kan städa imorgon förmiddag så vi får en fin och mysig helg utan att känna städstressen. Planen är även att ta mig en längre promenad imorgon bitti för att få luft och rensa tankarna. Jag måste komma igång med regelbundna och längre promenader igen, det är så bra för mitt inre.

Hoppas du haft en fin dag?

29 Comments

  1. Promenader är det bästa som finns. Hinner man inget annat så brukar man alltid kunna klämma in en kvart ute i den friska luften.

  2. Vad skönt att det blev bättre! Jag brukar få brottas med ögonmigrän, lite mildare dock än vanlig migrän som var många år sen nu jag hade.

    Tur du har en långhelg nu så att du kan ta det lugnt. En långpromenad eller två kommer nog göra mycket gott. 🙂 <3

  3. Å fy bubblan för migrän. Jag har det också. Sumatriptan funkar för mig. Promenader är bra. Saknar dem nu när ryggen är helt paj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: