Jag gick som du kanske vet på Tiskpromenad igår. Efteråt åkte jag hemåt, Williams farmor ringde mig och berättade att jag, hon samt hennes karl vunnit denna gång. Så jag åkte mot Kvarberget för att hämta. Min vinst var en biltvätt på OKQ8 samt en Falukorv. Det sista var väl egentligen inget jag behövde så den fick Björn av mig. Då kan han och William äta Falukorv sen ihop.

Jag åkte sedan ut mot Kniva där Björn mamma som är Williams farmor bor för att överlämna vinsterna som de fått. Björns mamma bjöd på blåbärspaj där ute och det var himlans gott. Insåg att jag inte ätit blåbärspaj på hela sommaren.

Åkte sedan hemåt för att överlämna William på Parkour, tog bilen hem efteråt och ringde mamma och mormor. Sedan kom William hem så då åkte vi till Björn där William åt middag. Vi var hemma bortåt tjugoett. Då tog jag tid för att varva ner.

Det blev lite saker gjorda igår söndag. Hade ont i halsen hela dagen också, typiskt för hösten skulle jag såga.

67 kommentarer

 1. Så kul att få vinna..man blir löjligt glad ?
  Jag tror aldrig att jag har ätit just björnbärspaj ?
  Kanske får testa..bara svårt att hitta den mängden björnbär här känner jag ?

 2. Så kul att vinna något! 😀 Jag skulle definitivt behöva vinna en biltvätt!! 😀 Blåbärspaj är bland det godaste som finns, men eftersom jag aldrig plockar bär får jag sukta när andra lägger ut sina läskande bilder! 😀

 3. Åh vad gott med blåbärspaj! Så länge sedan jag åt det.
  sv: Åh, förstår att det känns trist att ni missat ALV! Vi har ju alltid haft det en timme bort bara, så vi har varit där många gånger under min uppväxt. En lyx jag inte reflekterat så mycket över innan!

 4. Inte varje dag man vinner en falukorv.. haha.. Ungefär lika ofta som man vinner miljonen 😉
  Älskar sånna tävlingar där man kan vinna lite udda saker!

  Gud så god den där pajen såg ut!! WOW…

  Ha en fin måndag

  Kram kram
  Jenny recently posted..#30dagaravvänlighet, vecka 2

 5. Det känns så typiskt att förkylningarna kommer direkt efter sommar/semester! Jag har redan haft en sväng ? Hoppas ditt släpper snabbt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: