En biltvätt, blåbärspaj och att vinna en Falukorv.

Jag gick som du kanske vet på Tiskpromenad igår. Efteråt åkte jag hemåt, Williams farmor ringde mig och berättade att jag, hon samt hennes karl vunnit denna gång. Så jag åkte mot Kvarberget för att hämta. Min vinst var en biltvätt på OKQ8 samt en Falukorv. Det sista var väl egentligen inget jag behövde så den fick Björn av mig. Då kan han och William äta Falukorv sen ihop.

Jag åkte sedan ut mot Kniva där Björn mamma som är Williams farmor bor för att överlämna vinsterna som de fått. Björns mamma bjöd på blåbärspaj där ute och det var himlans gott. Insåg att jag inte ätit blåbärspaj på hela sommaren.

Åkte sedan hemåt för att överlämna William på Parkour, tog bilen hem efteråt och ringde mamma och mormor. Sedan kom William hem så då åkte vi till Björn där William åt middag. Vi var hemma bortåt tjugoett. Då tog jag tid för att varva ner.

Det blev lite saker gjorda igår söndag. Hade ont i halsen hela dagen också, typiskt för hösten skulle jag såga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

67 thoughts on “En biltvätt, blåbärspaj och att vinna en Falukorv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.