Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

En massa godis och Riverdale i soffan.

Igår kväll köpte jag hem godis åt mig och William. Vi la oss sedan i soffan och tittade på Riverdale tillsammans, det är väl ungefär 5 avsnitt kvar nu så har vi sett klart de avsnitt som finns ute. Både jag och William gillar serien så det är kul att ha något att följa tillsammans bara jag och han.

Jag hade en helt okej eftermiddag igår. Jag tog bilen och handlade som du kanske såg i inlägget under, och sedan åkte jag till Björn för att städa hos honom. Det var skönt att fördriva tiden med något och på så vis fick jag annat att tänka på. Jag behöver sådant, saker som får mitt huvud att lämna tankebanan en stund.

Idag startade jag dagen med en Tiskpromenad runt Tisken. Det är alltså en tipspromenad som Lions som håller i det kallar för Tiskpromenad. Den går varje söndag i september och avslutas runt gruvan sista helgen i september. Sedan går den i april på våren också. Detta är en skön promenad när man får fundera och ibland även vinna. Att få motion är heller inget minus direkt.

52 Comments

  1. Oh vad gott med godis och ibland kan faktiskt städning eller för den delen en annan syssla vara jätteskönt för att fördriva tid och tänka på annat

  2. Ibland är det skönt att göra något praktiskt för att skingra tankarna en smula. Så trevligt att starta dagen med en tipspromenad! Man mår oftast gott av att röra på sig.

    1. Ja det kan verkligen vara det :). Jag mår inte så bra just nu, så jag tror det lite blir som ett sätt att få fly undan när jag städar. Ja det var jättekul :D. Gillar ju tipspromenader :).
      La precis till din blogg på bloglovin. Så missar jag inga inlägg från dig :D, lite trist är det dock att min blogg inte vill uppdateras där längre :/

  3. Åh, gud så gott det såg ut 🙂 Riverdale är ingen serie som jag sett, får kanske kolla om det är något för mig. Så skönt att komma ut på en promenad 🙂 Önskar dig en fortsatt bra dag ❤

  4. Åh vad gott med godis! Håller med, ibland är det skönt att städa eller göra annat, så man glömmer bort alla tankar som går i huvudet på en, så lätt att hamna i jobbiga tanke banor.

  5. Så gott med så mycket godis. Var evigheter sedan jag åt blandgodis.. Saknar det nu när jag ser ditt.. Först när jag såg Tiskpromenad trodde jag du hade stavat fel.. Men såg sen att sjön hette Tisken.. Påhittigt. Är det annars en vanlig tipspromenad?

    1. Ja det var lite att välja på :). Var liksom roligt för oss båda att bara ha det mysigt tillsammans :D.
      Haha ja alltså det förstår jag :-p. Hade tänkt samma, det är lite roligt det där att de just döpt tipspromenaden till Tiskpromenad ;). Det är som en vanlig tipspromenad, men frågorna utgår ifrån vår lokaltidning Falu kuriren så det är bra att vara lite uppdaterad på lokala nyheter 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.