Fem en fredag v.36: prokrastinering.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa Matilda så hon och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Vad för slags saker brukar du skjuta upp?
 2. Finns det någonting du idag kommer skjuta upp men som du vet inte borde?
 3. Vad brukar du göra istället för det du borde göra?
 4. När var senaste gången du gjorde något du inte alls ville göra?
 5. Vad skyller du på när du inte gjort det du ska?

Mina svar:

 1. Vad för slags saker brukar du skjuta upp?
  Svar: Jag brukar skjuta upp saker mest när jag är stressad, då blir främst att svara på mina läsares kommentarer, något som stressar mig rejält eftersom jag är sådan person som gärna vill vara vänlig mot alls.
 2. Finns det någonting du idag kommer skjuta upp men som du vet inte borde?
  Svar: Inte just idag, detta då det är helg för mig och William inte är hemma. Då har jag nästan för mycket fritid.
 3. Vad brukar du göra istället för det du borde göra?
  Svar: Lite tråkigt svar nu, men jobba och försöka återhämta mig för jobb och livet.
 4. När var senaste gången du gjorde något du inte alls ville göra?
  Svar: Det gör jag typ jämt. Jag tar mig alltid för saker som jag inte vill, helt enkelt för att få sakerna överstökade.
 5. Vad skyller du på när du inte gjort det du ska?
  Svar: Rent spontant är det nog tiden jag skyller på. Att jag inte har tid för att göra saker, oftast är det också tyvärr sant. Jag jobbar 75% som lärare vilket automatiskt blir 100% egentligen, och sedan studerar jag 50% som gärna blir betydligt mer eftersom man alltid har något som måste göras som student. Så jag har väldigt lite tid tyvärr.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Fem en fredag v.36: prokrastinering.

 • 7 september, 2018 at 19:26
  Permalink

  Åh superhärliga frågor, sugen på att göra denna såklart!

  Reply
 • 8 september, 2018 at 09:05
  Permalink

  Nej men gud va roligt, man kanske ska ta sig tiden och svara på frågorna. ?
  Anna recently posted..Jag ska bli…

  Reply
 • 9 september, 2018 at 00:10
  Permalink

  Åh, skjuter också ofta fram att svara på kommentarer. Det är så otroligt onödigt för till slut blir det ju alldeles för mycket att svara på. Så jobbigt.

  Reply
  • 9 september, 2018 at 21:57
   Permalink

   Ja det blir liksom det som är lättast att skjuta på tycker jag 🙂

   Reply
 • 9 september, 2018 at 10:20
  Permalink

  Men gud vad roligt! Jag älskar ju såndär och de är så nyttigt att skriva ner för sin egen skull?

  Reply
 • 9 september, 2018 at 17:50
  Permalink

  Åh gud vilken rolig lista! Skulle jag kunna sno den av dig? 😀 Kan skriva om en hel del saker som jag skjuter upp…… tyvärr haha.

  Reply
  • 9 september, 2018 at 21:26
   Permalink

   Visst är den :). Du kan ta den om du länkar till hon som gjort den 🙂

   Reply
 • 9 september, 2018 at 20:51
  Permalink

  Håller med, mitt svar landar också på tidsbrist! Den är konstant tyvärr ?

  Reply
  • 9 september, 2018 at 21:15
   Permalink

   Ja det är ju verkligen inte så man har överflöd med tid 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: