William cykel är stulen…

Vi upptäckte för ungefär två timmar sedan att Williams cykel som varit låst blivit stulen. Blev så förbannad, känner bara att jag hoppas att idioterna som stulit den kommer brinna fint i helvetet den dagen det är dags. Annars får se gärna cykla ihjäl sig också bli påkörda av en långtradare eller vad som helst.

Det är väl sånt där man inte får säga att man känner, eller ens medge att man önskar folk. Men just nu i ilskan gör jag det, önskar dem som stal hans cykel ett rent helvete. Men låset och ena hjulet lämnade de kvar i alla fall. Det var ju snällt! Tack så mycket! Har en ledsen tonåring här hemma, en jag som redan innan måste skit som nu mer ännu sämre. Varför ska man få känna sig glad när man kan få bli besviken på mänskligheten? Har anmält både till polisen och försäkringsbolaget. Har man tur kanske man får något tillbaka på försäkringen i alla fall.

Fick i alla fall energi så jag skrev lappar till samtliga hus här på gatan, fick då även veta att minst två cyklar till har blivit snodda under kort tid så är uppenbarligen någon idiot som inte kan skilja på mitt och ditt. Hur svårt det nu kan vara? Ge fan i andras saker, så slipper man göra andra upprörda!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “William cykel är stulen…

 • 7 september, 2018 at 21:30
  Permalink

  Ja det är ju ett växande problem, fan vad frustrerad man blir 🙁
  Jag kommer ihåg när jag var liten och såg serien Rötter. Han rymde och för att inte rymma igen så högg dom av honom halva foten. Ibland önskar man i sina mörkaste stunder att en hand för en hand. Ta med ena handen och den försvinner, ta med andra handen och du kan inte stjäla nåt mer.
  Nej jag förstår inte varför man ska stjäla från andra 🙁
  Lillemor Grönblad recently posted..Snart kommer jag, Mallorca

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:11
   Permalink

   Ja vet, känns också som vad kan man tjäna på en cykel? Känns nästan som de skänks bort på blocket annars åker folk och köper för 150 på en loppis så någon vidare stor vinst på cyklar borde man ju inte få. Förstår precis din tanke, man känner så där ibland att man önskar högre straff på folk. Det är som när någon mördar någon kan jag känna att den också förtjänar döden. Man känner det där mörka inom sig med ett öga för ett öga.

   Reply
 • 7 september, 2018 at 21:39
  Permalink

  åh blir så arg på sånt!!! Här utanför oss har 2 av våra 3 cyklar blivit stulna! hatar sånt!

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:38
   Permalink

   Ja man blir verkligen så arg :(. Fy är så himla vidrigt, är ju inte billigt med nya cyklar heller precis 🙁

   Reply
 • 7 september, 2018 at 22:18
  Permalink

  Usch, så trist. Blir så jävla trött på detta beteende som förekommer hos en alldeles för stor andel i samhället.

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:47
   Permalink

   Ja blev så himla irriterad, så undrar folk varför man börjar känna misstro till folk 🙁

   Reply
 • 7 september, 2018 at 22:40
  Permalink

  Å fyy faan på ren svenska, så jäkla surt. Jag hoppas cykeln kommer tillbaka i samma skick som tidigare.

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:42
   Permalink

   Ja usch, blev så förbannad :(. Tror inte den kommer tillbaka tyvärr 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 00:16
  Permalink

  Fy fan, jag blir så förbannad på sånt här! Vi har också blivit av med en cykel här i Ludvika. Eller min man har. Först stal de bara ena hjulet och efter ett par veckor var resten av cykeln också borta.
  Anneli @ spinkfinger.com recently posted..Fem en fredag: prokrastinering

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:45
   Permalink

   Usch blir så arg :[. Förstår inte varför de ens tar sig tiden, menar vad kan värdet vara på en begagnad egentligen. Tittar på blocket och verkar vara ganska svårsålt :[.

   Reply
 • 8 september, 2018 at 00:32
  Permalink

  asså fy vad trist! Blev själv bestulen på min cykel som stod med dubbla lås i ett cykelförråd.
  Att folk på fullaste allvar måste sno… man kan bli lack på mindre liksom 🙁
  Hoppas iaf försäkringen ger utdelning så ny kan köpa en ny eller bättre begagnad <3
  Veronica recently posted..Välkomma – Welcome!

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:43
   Permalink

   Ja blev så himla ledsen för sonens skull :(. Jag hoppas det, att man i alla fall får något för sonens skull. Det är så surt det där att de snor precis överallt och att cykelförråden inte kan få vara ifred :[.

   Reply
 • 8 september, 2018 at 00:32
  Permalink

  Så himla surt när man råkar ut för sånt. Ännu tråkigare när det drabbar ens barn och de blir tvungna att inse att det finns dåliga människor så väl som bra människor. Hoppas ni lyckas få ersättning i alla fall och en ny cykel med ett superduperlås. 🙂

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:33
   Permalink

   Ja man blir ju extra ledsen när det gäller ens barn, så ska de behöva få tappa tron till folk :(. Det är ju ändå det fina med att vara barn och ungdom att slippa ha tappad tilltro till människor 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 06:23
  Permalink

  Så himla tråkigt! Det är det värsta som finns.. Min cykel blev också stulen :/

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:28
   Permalink

   Ja det känns inte det minsta roligt :(. Blir så extra känsligt när det gäller ens barn 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 08:15
  Permalink

  Fy så irriterande att han cykel är stulen. Hoppas att ni får tillbaka cykeln eller lite pengar från försäkringsbolaget. Jag hade också en cyckel som blev stulen även fast den var låst. Den cykeln såg jag aldrig igen

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:30
   Permalink

   Ja det är verkligen jättejobbigt, blir så ledsen för hans skull :(. Jag hoppas det om så bara några kronor så skulle det i alla fall vara något plåster på såren. Känns som många blir stulna trots att de är låsta 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 08:42
  Permalink

  Jävla idioter..blir så otroligt arg. Stakars din son ?
  Vi har också fått otaliga cyklar stulna på uppfarten.
  Det är väldigt enkelt är det inte ditt ge fan i det ✋/Jenny
  Du ska vara arg ?

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:29
   Permalink

   Ja fy, men blir ju det och så känner man extra för sitt barn också :(.- Så himla dåligt av folk att bara känna att de har rätt att stjäla om och om igen :(. Hemskt för er som blivit av med så många. <3

   Reply
 • 8 september, 2018 at 08:45
  Permalink

  Jag avskyr verkligen människor som tar sig friheten att ta andras saker. Min lillebrors väska blev stulen i skolan den här veckan också. Alltså vem tar från ett barn? Ofattbart!
  Evelina recently posted..KLIPPA ELLER INTE KLIPPA?

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:23
   Permalink

   Samma här :(. Man blir så förbannad. Det där med att folk stjäl i skolorna också, helt sjukt :[. Fått höra av elever från min gamla arbetsplats att de hittat sina kläder i toaletten numer :(. FATTA så kränkande, för det är ju verkligen kränkande att bli utsatt för brott 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 08:50
  Permalink

  Förstår ilskan. Blir själv galen på sådant. Inte kunna skilja på ditt och mitt. Problemet är att många föräldrar till kriminella ungar försvarar deras handlingar. ” Det är väl inte så farligt” Hen har ju inte mördat” ” Finns andra som gör värre saker” Inte ok…..

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:22
   Permalink

   Ja man blir verkligen det :(. Ja det där är ju helt sjukt, känner också någonstans att det nästan är coolt i dagens samhälle att utföra kriminella handlingar :/

   Reply
 • 8 september, 2018 at 08:53
  Permalink

  Men vad fan. Kan undra om det ens är värt det? Visst, de kanske kan få en liten slant om de lyckas sälja den men de har ju inget samvete. Tänk att man inte ens kan ha något låst utan att oroa sig för att det ska bli stulet. Kan ju hoppas den dyker upp!

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:19
   Permalink

   Ja man undrar ju? Bör ju bli max någon tusenlapp eftersom däcket dessutom saknas. Jag tror inte den kommer dyka upp men skulle vara toppen om man får något tillbaka på försäkringen om så bara några hundra.

   Reply
 • 8 september, 2018 at 09:03
  Permalink

  Jag blir så jäkla arg!
  Kan folk bara skilja på ditt och mitt!
  Fan alltså! ?
  Anna recently posted..Jag ska bli…

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:08
   Permalink

   Ja usch :(. Känns så himla irriterande och känns så onödigt 🙁

   Reply
 • 8 september, 2018 at 10:22
  Permalink

  Visst blir man både arg och ledsen när något sådant händer. Här kör personer i bland runt och tar alla cyklarna vid busshållplatserna. Kommer med lastbil mitt på dagen när dem flesta är på sina arbeten. Fräckt som bara den… Tyvärr får man ingen större ersättning från försäkringsbolagen heller 🙁
  Znogge recently posted..Man ska utmana sig…

  Reply
  • 8 september, 2018 at 11:57
   Permalink

   Ja och kanske främst när det är ens barn som blir utsatt :(. Folk är verkligen så vidriga när de gör sånt där :(. Jag tänker alltid när sådant där sker att det finns en anledning att folk röster på SD och det är inte enbart invandrarfrågan utan för att folk tröttnat på kriminella. Jag röstar inte på SD och kommer aldrig göra, deras politik och jag går inte hand i hand, men jag vet en hel del som röstar på dem och det är inte invandrarfrågan i fokus hos dem utan ofta är det just den ökade brottsligheten i olika grader som folk fått nog av. De befintliga partierna bryr sig inte tillräckligt och tyvärr tror jag att det kommer vi få se imorgon :(.

   Reply
 • 8 september, 2018 at 16:27
  Permalink

  Fy, vad tråkigt! När ska människor lära sig att låta andras saker vara?! Så fräckt! Hoppas att ni hottar den. ??

  Reply
  • 9 september, 2018 at 22:01
   Permalink

   Ja blev så himla ledsen för Williams skull :(. Det hoppas jag också.

   Reply
 • 9 september, 2018 at 10:23
  Permalink

  Alltså när folk inte kan skilja på mitt och ditt??
  Hoppas ni finner den!

  Reply
 • 9 september, 2018 at 20:46
  Permalink

  Så arg och ledsen man blir!! Min bror blev precis av med sin, där hade de plockat typ alla i hela området (låsta!) ? Hoppas ni får tillbaka på försäkringen!
  ByLisa.se recently posted..Rösta utan röst

  Reply
  • 9 september, 2018 at 21:16
   Permalink

   Ja man blir så ledsen :(. Upprörd känns som att det är någon trend just nu :/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: