Har en förkylning på gång, kände det redan igår men idag känns det rejält. Förstod redan igår kväll var det burit vägen, har utvecklingssamtal idag så ska ta dessa för att sedan åka hemåt och sova efter jobbet.

Det märks så tydligt när hösten börjat, och man några veckor in i terminen träffat eleverna tillräckligt länge för att dela bakterier med varandra. På ett vis är det skönt att det bara är utvecklingssamtal idag för då orkar man fram tills åker hem.

Hoppas att jag hinner kurera mig tills på fredag. Ska till Västerås då, så måste hålla mig frisk.

Fick hem lite tidningar förra veckan. Mest peppande är tidningen specialpedagogik för en sådan inläst nörd som mig.

Hoppas ni tisdag är utan förkylningar

32 kommentarer

  1. Så skönt att du har en lugn dag på jobbet idag. Förkylningarna hör ji tyvärr lite till arbetet i fsk och skola. Åk hem och kurera dig med gott the och dina tidningar. Krya på dig.

  2. Kan tänka mig vilka bakterier man får dela med sig av som lärare. Drick mycket och kurera dig? känner också av en förkylning nu i kroppen..

  3. Åh så jobbigt med att vara förkyld ! Slår aldrig fel vid denna årstid , här hemma är vi magsjuk ?? Krya ♡

  4. Ja hösten är verkligen som en lång kavalkad av allsköns smittor. Även om man inte får feber kan man känna sig hur risig som helst? Hoppas du kryar på dig inför Västeråsturen på fredag!

  5. haha ja har kollegor på jobbet som är dunderförkylda och dom skyller på “oss med barn” haha. Att vi smittar dom, vilket förmodligen är sant. Peppar,peppar så har jag inte åkt på någon förkylning än i alla fall.
    Svar: Nä det är inte över. Men vårt sätt att påverka är över, vi kan inte göra mycket mer nu men ändå så pågår det vilda diskussioner och jag börjar bli måttligt trött på det, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: