En monstera och valvaka.

Jag skulle inte titta på valvakan eftersom min magkänsla hela tiden sagt hur resultatet skulle bli. Hade ganska bra bild av valet innan och det blev nästintill som jag trodde, för egen del känns det läskigt. Samhället måste styras och tas hand om, men vad jag kan se känns det nästan som vi är på väg in i ett land utan styre. Som jag sagt i flera månader, det här valet jag bara börjat idag…

Men nog pratat om valet för jag blir galet nevös bara av tanken, ångestmänniska som jag är av naturen. En riktig Nasse i blandning med Ior, så lär jag försöka släppa detta för att leva i nuet.

Jag köpte en Monstera igår på Granngården, hoppas att den blir riktigt stor. Har velat ha en under hela året, älskar växter och stora växter kanske lite extra.

Ska gå upp nu och äta frukost. Har som ni vet ont i magen, det kommer och går och hela natten har jag legat med smärta i magsäcken, fruktansvärt tungt måste jag säga. Det bränner verkligen i magsäcken, vill bara att det ska ge med sig.

Hoppas du får en fin måndag! Vad kommer hända i ditt liv idag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

58 thoughts on “En monstera och valvaka.

 1. Åh det här valet var så viktigt.

  Tyvärr fick jag inte några papper så jag kunde poströsta (de brukar skickas ut automatiskt till de svenskar som bor utomlands… men jag fick inget)
  Och vi hade ingen möjlighet att ta oss till ambassaden då den ligger så långt ifrån oss (ca 15 timmar med bil, enkel väg).

  Jag ville så gärna rösta i år, tidigare val har jag röstat mest för det är min plikt men detta året VILLE jag verkligen RÖSTA 🙁

  Trist 🙁

  Kram kram
  Jenny recently posted..She’s on Youtube

 2. Hoppas mag ontet ger med sig snart så du får må bra igen 🙂 Ja valet ger en bara ångest detta kommer pågå länge kan jag tänka mig de kommer väl aldrig överens känns det som. Kul med ny blomma 😍 Min dag består mest av familjetid varit på babyträff nu är det lite powernaps sen blir det någon myskväll framför en bra serie och lite god glass 😀

 3. Jag älskar också växter, och förr hade jag jättemånga krukväxter. Men när jag började resa hela ofta blev det så opraktiskt att lösa så att dom fick skötsel och vård, och antalet har krympt vartefter. Numera har jag ett gäng orkidéer för dom blommar finare ju mindre skötsel dom får! 😀 Hoppas att din mage blir bättre snart!

 4. Vad valet gäller finns bara en saka att säga – Vilken jäkla härva. Hoppas din mage mår bättre nu. Ikväll ska jag på Eric Gadd på Börsen. Det ska bli skoj

 5. Godmorgon på dig med, eller god middag är det ju nästan nu. Här var det en lång nervös kväll/natt framför valvakan på tv.. Hoppas magen blir bättre snart. Ha en fin dag.

 6. Hoppas det blir bättre med magen ! ♡ åh denna blomman är så fin ! Jag är verkligen värdelös på att sköta blommor ! 😀

 7. kramar om Jag hoppas Din mage lugnar ner sig, om inte Du blir bättre kanske Du behöver nån medicin?
  Bråkig ond mage förstör så mycket.

  I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten för tredje gången och tejpa om foten.
  Då jag har haft mer ont denna vecka hoppas jag ju på att hon ska ha nån bra ide på hur jag ska slippa lite av värken.

  krya på kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.