Snart börjar min onsdag och den kommer att vara full av aktivitet. Känner jag mig själv rätt kommer jag vara ganska slut ikväll.

Jag hoppas att det börjar lugna ner sig med sådana här späckade veckor snart. Ibland känns det som att aktiviteter står en upp till halsen. Förstår inte ibland hur livet hinner trycka in allt åt en.

Tror i alla fall att det kommer bli bra om någon vecka. Märkligt nog är det lättare när veckorna ser lika ut dagligen. Vad ska du göra idag? Är ditt liv också fullspäckat?

56 kommentarer

 1. God morgon! Ja, vissa perioder är sådana. Som tur är går de över så småningom och sedan blir det lite bättre. Jag tänkte ägna en del av dagen åt mitt nya projekt nämligen en egen hemsida. Vi får se hur det blir med det ? Ha en bra dag! ?

 2. Ja varför är det så att vissa veckor /dagar får man på knäna?
  Ibland önskar man lite jämnare fördelning ?
  Ha en underbar dag finaste ?/Jenny

 3. Skönt att ha fullspäckade dagar ibland ju 😀 Själv har jag också en fullspäckad dag framför mig, börjar med intervju, sedan af aktivitet och ikväll studie cirkel om mänskliga rättigheter, detta mitt i förkylningen haha 😀
  Veronica recently posted..Guess the cake 😉

 4. Det blir en ganska lugn, men ändå späckad dag för mig; har tre timmars keramikkurs mitt på dagen och ligger efter med lite jobb så måste försöka ta igen det sen.

 5. Känner i gen det där, när man har mer saker än vad livet hinner med egentligen. Hoppas det lugnar ner sig! när man känner sådan stress är det viktigt att kunna hantera den, ingen tackar dig om du kör slut på dig själv!?

 6. Just nu är det väldigt mycket och torsdagen vill jag knappt inte tänka på. Först jobbar jag, sedan ett möte, därefter ett annat och sedan föräldramöte. Sedan fortsätter vi till kvällskonferensen….

  Hoppas din dag flyter på som den ska!
  Znogge recently posted..I går…

 7. Åh jag förstår hur det är ! Idag har vi lekt med lera , kollat film . och sen har jag gjort alla dom där måsten 😀 !
  Och även ringt om ett timvik 😀 , Så nu vill jag hellst att sjukskrivningen ska vara över så jag kan börja jobba 😀 längtar verkligen till alla barnen

 8. Idag har jag vart och jobbat extra hela dagen. När jag kommer hem måste jag jobba vidare med företaget och även läsa 2 artiklar inför seminarier imorgon .

 9. Jag tror att jag förstår din känsla. Mitt liv var så fullspäckat att det var outhärdligt, och jag försökte allt jag kunde att få avlasta mig. Men jag fick inte förståelse, och nu när jag är sjuk är det lugnt. Det är så många som tror att man väljer själv att köra slut på sig, men tyvärr måste man ju försörja sig, och när man pga resursbrist får jobba för flera personer håller man begränsad tid. Var rädd om dig!

 10. Ja det känns som det är full rulle varje dag och ändå jobbar jag enbart deltid.. Men som ensamstående blir det nog lätt att det känns som man har noll tid över haha

  Svar: Ja alltid lika spännande med samarbete ? Jag sköter skatten själv på produkterna, men jag tar inte enbart emot produkter utan jag tar betalt också, annars hade det aldrig gått runt ?

 11. Jag känner igen mig och ibland önskar man att dygnet hade fler timmar på dygnet.Glöm inte bort att försöka ta det lugnt imellan varven.Ingen kommer att tacka dig när du blir utkörd.Jag har suttit framför en data skärm och sökt jobb medans sonen har varit på förskolan.

 12. Tack och lov är mitt liv inte fullspäckat. Jag klarar ju inte av sånt, och hade bara blivit ännu värre med Harry nu också.
  Hoppas du har dina knep för att hantera alla aktiviteter! Så du inte stressar allt för mycket och länge.

 13. Känner igen det där men fullt upp i veckan. Känns som veckorna bara består av handla, tvätta, städa, jobba, jobba och jbba lite till. Är så enormt mycket man vill hinna/behöver göra under veckorna.

  Allt bra annars?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: