Torsdag, morgonstund och andrum.

Så är det torsdag då, det betyder att det är min korta dag. Jag arbetar 7:45-11:30 idag, verkligen välkommet med torsdag. Idag efter jobbet ska jag åka och tanka i bilen eftersom jag ska åka till Västerås imorgon, efter det ska jag åka hemåt för att städa hemmet så det är klart för hela helgen sen.

Efter allt detta ska jag lägga mig ner för att sova en stund. Den här veckan är verkligen helt galet hektisk, ska bli skönt på torsdag nästa vecka när det är slut på alla inplanerade aktiviteter, min hjärna fixar inte sådant här.

Ska du göra något spännande idag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

46 thoughts on “Torsdag, morgonstund och andrum.

  1. Visst har du inte skrivit om vad du ska göra i Västerås? 🙂
    Skönt att ha städat inför helgen, jag brukar ha den ambitionen men misslyckas vecka efter vecka, hehe.

  2. Det är inte utan att jag ibland önskar att det alltid vore korta dagar på jobbet… Tänk att få komma hem och ha lite ork och energi kvar till övriga livet. Hoppas att du lyckas sova gott så att du är hyfsat utvilad inför Västeråsresan 🙂

  3. Så skönt med en kort dag när det har varit en hektisk vecka. Det är svårt det där med hektiska veckor och hitta återhämtning tycker jag. Just nu befinner jag mig i en väldigt lugn period då det inte är så mycket jobb för min del och jag börjar känna att jag klättrar på väggarna… Men det är ju inte kul med alltför hektiska veckor heller så något mellanting vore ju kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: