Inlägget är i samarbete med 24.se.

Något jag gör titt som tätt är att gå in på 24.se för att spana in deras erbjudanden, man kan nämligen fynda massor med smarta tillbehör till kameran eller datorn där för riktigt bra priset. För ett år sedan köpte jag ett minneskort därifrån, och det som är så perfekt är att de skickar så snabbt.

Jag har även köpt batteri till min kamera för billig summa och det funkar helt utomordentligt bra. Jag gillar det där med att spara pengar och få saker billigare så det är ett självklart alternativ för mig att välja 24.se när jag ska ha nya tekniktillbehör.

Visste du att 24.se är ledande inom det billigaste alternativen på nätet? Det är i alla fall för mig en viktig sak. Nu när jag ändå skriver om sidan ska jag passa på att kolla efter något mer kamera tillbehör, det är ändå sådant men alltid vill ha när man är fotograferingsintresserad.

Fb-Button

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: