Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester Fika & måltider

Friterad pizza på International street market i Falun.

Så var det återigen höst och det betyder att International street market kommer till Falun. Jag var väl inte jättetaggad i år men vi begav oss ändå ut för att äta eftersom William så gärna ville detta.

Jag får erkänna att det är ganska roligt att det händer något här i stan, och sedan är det trevligt med alla dofter av mat från diverse olika platser i världen.

Jag var lite osäker på vad jag ville äta, men det landade på en vegetarisk pizza som var friterad. Jag har absolut aldrig ätit friterad pizza förut men det var riktigt gott!

Jag resonerade lite som att, om jag ska äta något på denna marknad så ska det vara något jag tidigare aldrig testat, och detta var verkligen riktigt gott.

William och Björn åt mexikanskt och de var också nöjda med maten, medan jag väntade på min mat tog jag ett foto eftersom det började skymma över Falun. Det är ändå väldigt vackert så här på höstkvällarna.

Avslutar detta inlägg med en bild på min friterade pizza. Den var verkligen jättegod och jag lät så klart William och Björn prova så att de kunde få chansen att säga sin mening om pizzan. Det blev samma betyg från Björn och William som för mig, verkligen hur gott som helst.

Related Tags:

32 Comments

  1. Tycker verkligen det är så kul då det händer något och dessa matmarknader brukar vara så bra. Friterad pizza har jag aldrig testat, och först lät det inte så gott, men du gillade ju det så det kanske är godare än vad det låter.

  2. Åh så mysigt! Vi har också såhär att det kommer folk med typ foodtrucks osv för att ställa upp sig så man kan gå runt och äta utav allt: heter för oss i Stockholm restaurangens dag (fast det är under en hel vecka). Varit på det en gång och det var super trevligt faktiskt! Låter dock väldigt knäppt med friterad pizza, men allt går att fritera och blir alltid så himla gott så kan tänka mig att denna pizza var super god! ?

  3. Vad roligt när det händer någonting, jag har aldrig heller ätit friterad pizza men det låter faktiskt spännande att testa! 🙂

  4. Vilken trevlig kväll för visst är det roligt när det händer något. Pizza är min absoluta favoriträtt men friterad har jag aldrig hört talas om. Får hålla utkik efter det!

  5. Älskar sådana evenemang. Brukar vara nått liknade (kanske samma?) i granstaden i början på sommaren. VI hoppade över det i år då det var 30 grader och vi hade en treveckorsbaby. men i nästa år. Ja då skall jag fynda dyra praliner

  6. Åh, friterad pizza. Det lät jättegott! 😀 Har inte heller ätit det! Håller med om att det är roligt när det händer något speciellt i stan. Det blir en sådan trevlig känsla på något sätt 🙂

  7. Jag har inte heller testat friterad pizza, låter riktigt syndigt och gott, haha! Kul att det händer något i stan och att kunna testa massa nya smaker??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: