Friterad pizza på International street market i Falun.

Så var det återigen höst och det betyder att International street market kommer till Falun. Jag var väl inte jättetaggad i år men vi begav oss ändå ut för att äta eftersom William så gärna ville detta.

Jag får erkänna att det är ganska roligt att det händer något här i stan, och sedan är det trevligt med alla dofter av mat från diverse olika platser i världen.

Jag var lite osäker på vad jag ville äta, men det landade på en vegetarisk pizza som var friterad. Jag har absolut aldrig ätit friterad pizza förut men det var riktigt gott!

Jag resonerade lite som att, om jag ska äta något på denna marknad så ska det vara något jag tidigare aldrig testat, och detta var verkligen riktigt gott.

William och Björn åt mexikanskt och de var också nöjda med maten, medan jag väntade på min mat tog jag ett foto eftersom det började skymma över Falun. Det är ändå väldigt vackert så här på höstkvällarna.

Avslutar detta inlägg med en bild på min friterade pizza. Den var verkligen jättegod och jag lät så klart William och Björn prova så att de kunde få chansen att säga sin mening om pizzan. Det blev samma betyg från Björn och William som för mig, verkligen hur gott som helst.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

32 thoughts on “Friterad pizza på International street market i Falun.

  1. Jag har inte heller testat friterad pizza, låter riktigt syndigt och gott, haha! Kul att det händer något i stan och att kunna testa massa nya smaker👍😃

  2. Älskar sådana evenemang. Brukar vara nått liknade (kanske samma?) i granstaden i början på sommaren. VI hoppade över det i år då det var 30 grader och vi hade en treveckorsbaby. men i nästa år. Ja då skall jag fynda dyra praliner

  3. Vilken trevlig kväll för visst är det roligt när det händer något. Pizza är min absoluta favoriträtt men friterad har jag aldrig hört talas om. Får hålla utkik efter det!

  4. Vad roligt när det händer någonting, jag har aldrig heller ätit friterad pizza men det låter faktiskt spännande att testa! 🙂

  5. Åh så mysigt! Vi har också såhär att det kommer folk med typ foodtrucks osv för att ställa upp sig så man kan gå runt och äta utav allt: heter för oss i Stockholm restaurangens dag (fast det är under en hel vecka). Varit på det en gång och det var super trevligt faktiskt! Låter dock väldigt knäppt med friterad pizza, men allt går att fritera och blir alltid så himla gott så kan tänka mig att denna pizza var super god! 😊

  6. Tycker verkligen det är så kul då det händer något och dessa matmarknader brukar vara så bra. Friterad pizza har jag aldrig testat, och först lät det inte så gott, men du gillade ju det så det kanske är godare än vad det låter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: